Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράδοση φαγητού με … drone! (βίντεο)


Πώς θα σας φαινόταν αν αντί για το γνωστό μηχανάκι του διανομέα, οι πίτσες ή τα σουβλάκια που παραγγείλατε έφταναν στο σπίτι σας με ένα ιπτάμενο drone;

Όπως φαίνεται, το σενάριο αυτό δεν είναι και τόσο μακρινό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN International, η εταιρεία Uber δημιουργεί σταδιακά ένα δίκτυο με drones για να μεταφέρουν φαγητά στο San Diego της Καλιφόρνια.

Μάλιστα η Uber έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με τη McDonald’s για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν από κοινού νέες συσκευασίες, οι οποίες θα διατηρούν τα τρόφιμα ανέπαφα και στην κατάλληλη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Το μεγάλο ζητούμενο αυτήν τη στιγμή για την Uber είναι να πάρει τις απαραίτητες άδειες, ώστε να μπορεί να απογειώνει και να προσγειώνει drones μέσα στις μεγαλουπόλεις του πλανήτη. Το αρχικό σχέδιο είναι οριστούν κάποιες ασφαλείς ζώνες προσγείωσης για τα drones και από εκεί τα τρόφιμα να μεταφέρονται στα σπίτια των πελατών με οχήματα της Uber.

Όσον αφορά τις τιμές, το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση με εκείνες της υπηρεσίας Uber Eats.

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.