Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Karatzova.com: Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!


Η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα συνεχίζει διαχρονικά να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ενημέρωσης στο Ν Πέλλας. 
Η αγάπη, η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη που -καθημερινά- μας δείχνετε μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια της ποιοτικής και έγκυρης  ενημέρωσης. Καθημερινά τη σελίδα μας επισκέπτονται πάνω από 5.000 μοναδικοί επισκέπτες και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Alexa.com (ανάλυση και μέτρηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδων στον παγκόσμιο ιστό), που είναι ουσιαστικά η «AGB» του διαδικτύου, κατατάσσεται ΠΡΩΤΗ σε επισκεψιμότητα στο Ν. Πέλλας.  
Συνεχίζουμε και τα καλύτερα έπονται... με τη δική σας συμμετοχή!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας google analytics, τον εκλογικό μήνα Μάϊο 2019 οι χρήστες (μοναδικοί επισκέπτες) της σελίδας μας ήταν 73.897 με 1.353.033 προβολές και την βραδιά των εκλογών ήταν συντονισμένοι 18.002 επισκέπτες!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ειστε η πιο γρηγορη στην ενημερωση στον νομο μας συγχαρητήρια στην ομαδα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με διαφορα το πιο σοβαρο site στο νομο. Οι αλλοι περιμενουν τις εκλογες για αρπαχτες ενω εσεις ολο το χρονο δινετε βαση στην ενημερωση, συγχαρητηρια και συνεχιστε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.