Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, o γάμος και η σχέση που αποκτά πλέον με την Πέλλα!


Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μας απασχολούσε -ως είδηση- ο γάμος της κόρης ενός διάσημου Έλληνα ηθοποιού. Εξάλλου πρόκειται για έναν ξεχωριστό και πολύ σεμνό καλλιτέχνη που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ είναι πολλά χρόνια παντρεμένος και έχει μια 32χρονη κόρη, ποτέ δεν έχουμε δει στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, περιοδικά κ.λ.π., φωτογραφίες της οικογένειάς του. (Νομίζω ότι υπάρχει δημοσιοποιημένο μόνο ένα ενσταντανέ του ηθοποιού και της συζύγου του σε επίσημη πρεμιέρα  παράστασης).

Κάνω αυτή την εισαγωγή γιατί αυτός ο σεμνός και σπουδαίος  καλλιτέχνης αποκτά πλέον μια «ιδιαίτερη» σχέση με τη Πέλλα. Εκτός από το «Τάβλι» που θα παίξει την Παρασκευή στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών με τον συνάδελφό του και θεατρικό «κουνιάδο», Γεράσιμο Σκιαδαρέση (θεατρική παράσταση), θα συναντηθεί με τον γαμπρό και τα… «συμπεθέρια του» από την Πέλλα! (Σ.σ. το ίδιο έργο, "Το τάβλι" του Δημήτρη Κεχαϊδη, έχει παίξει με επιτυχία και ο συμπέθερός του- ερασιτέχνης ηθοποιός Δημήτρης Καλλιοντζής, με το Θεατρικό Εργαστήρι Πέλλας).
Ο λόγος για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη του οποίου η κόρη, Πένυ, παντρεύεται την άλλη Κυριακή 7 Ιουλίου, τον συντοπίτη μας Αλέξανδρο (Καλλιοντζή).
Μάλιστα, στην Πέλλα πριν από λίγες ημέρες και ενόψει του γάμου, έγινε και το (προ)γαμήλιο γλέντι με προσκεκλημένους πολλούς φίλους και συγγενείς του Αλέξανδρου και των -επίσης αγαπητών στο χωριό γονέων του- Δημήτρη Καλλιοντζή και Κατερίνας Ευσταθίου.

Με την ευκαιρία να υπενθυμίζουμε ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, έκανε μία σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο του και την σχέση με την κόρη του: «Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι. Από την δική μου γενιά και μετά, αμφισβητήθηκαν οι παραδοσιακοί ρόλοι, δεν βρέθηκαν κάποιοι καινούργιοι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν χάσει την μπάλα και να μην υπάρχει κώδικας συνεννόησης». 

Η Η.Ε. karatzova.com εύχεται τα καλύτερα στο αγαπημένο ζευγάρι!!!

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.