Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα SOS και οι παγίδες του μηχανογραφικού - Έως τις 15 Ιουλίου η συμπλήρωσή του


Το μεγάλο στοίχημα για τους υποψηφίους είναι η συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους, με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουλίου.

Παρά την εκτιμώμενη πτώση σε δημοφιλείς σχολές όπως η Νομική και η Ψυχολογία, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων του εν λόγω επιστημονικού πεδίου κινείται σε χαμηλότερες βαθμολογίες και αναζητεί διεξόδους προς τα νέα τμήματα που δημιουργήθηκαν. Τα τμήματα Ψυχολογίας στα Ιωάννινα και τη Φλώρινα αναμένεται να μην καταγράψουν μεγάλη ζήτηση και άρα θα έχουν χαμηλή βάση.

Πολλές νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στο 3ο πεδίο, όπου τα νέα τμήματα αφορούν σε δημοφιλή παραϊατρικά επαγγέλματα. Στον τομέα της Διαιτολογίας ιδρύονται τέσσερα επιπλέον τμήματα σε Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Σητεία, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψηφίους με χαμηλές βαθμολογίες να εισέλθουν. 

Προσοχή χρειάζεται στα πολυτεχνικά τμήματα καθώς υπάρχουν δύο κατηγορίες, αυτή των πενταετών και αυτή των τετραετών σπουδών.

Πηγή πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.