Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνω από 10.000 άτομα «χτίζουν» την προστασία α΄ κατοικίας


Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αίτησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας στις τρεις εβδομάδες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον συντρέχουν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους μέσω της πλατφόρμας εγκρίνει εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών το ποσοστό και το ενδεικτικό ποσό της συνεισφοράς του Δημοσίου και προωθεί στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.) την εγκεκριμένη αίτηση.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία αθροιστικά, από 1η Ιουλίου 2019 μέχρι 19 Ιουλίου 2019, προκύπτει ότι:
Έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 36.688 χρήστες.
Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 10.483 χρήστες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.