Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, βελτιώνονται οι 120 δόσεις


Άμεση ανακούφιση της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
Μείωση του Ένφια μέσο-σταθμικά κατά 22%, με ειδική μέριμνα για τους πιο αδύναμους και τη μεσαία τάξη.  Δεν εξαιρείται κανείς από τη μείωση του φόρου, η οποία δεν είναι οριζόντια.
Αλλαγές στις 120 δόσεις, με μείωση του ποσού της μηνιαίας δόσης και μείωση του επιτοκίου αλλά και διεύρυνση για την υπαγωγή των επιχειρήσεων που έχουν οφέλη μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ.
Η κυβέρνηση προχωράει ταχύτατα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της με στόχο την άμεση ανακούφιση εκατοντάδων χιλιάδων ιδιοκτητών και ταυτόχρονη τόνωση του κλάδου της αγοράς ακινήτων. Δίνει ανάσα στους φορολογούμενους που τα τελευταία χρόνια σήκωσαν δυσανάλογα το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής κρίσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για της πρεσπες Διονυση εχεις να πεις κατι???
    Αστα αυτα με τον Ενφια κολπο ειναι για να μην σας ορμηξει ο κοσμος..
    Στο κολπο ειστε ολοι μαζι....
    Ν.Δ ψηφηζω Διονυση και πανω παω ξερεις εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις Πρεσπες θα τητησουμε την Συμφωνια με ευλαβεια ,διοτι το επιτασσει το ΝΑΤΟ η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΤΗς ΧΩΡΑς ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ. εσεις τρεχατε προβατακια στα συλλαλητηρια ...εχοντας μαυρα μεσανυχτα

      Διαγραφή
  2. Α ΡΕ ΤΖΑΚΡΗ, ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - KAΚΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ- ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ;
    ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το κουράζεις Διονύση το διαβάσαμε! Και πολλές φορές!! Κάτι καινούργιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.