Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου η εκδίκαση των ενστάσεων για τις εκλογές στο δήμο Πέλλας

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, θα εκδικαστούν από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας οι ενστάσεις κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών που ανακήρυξε τους επιτυχόντες συνδυασμούς και υποψηφίους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Πέλλας. 
Υπενθυμίζουμε ότι, όπως είχαμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τις ενστάσεις κατέθεσαν εκπρόσωποι των συνδυασμών «Πέλλα Μπροστά» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και «Πέλλα, Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη.

Οι δύο ενστάσεις στρέφονται κατά της απόφασης με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέχθηκαν ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, βάσει του σχετικού πίνακα των αποτελεσμάτων ο οποίος ενσωματώθηκε σε αυτή.
Η ένσταση από την πλευρά του Στάθη Καστερίδη κατατέθηκε στο πολυμελές Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, από την πληρεξούσια δικηγόρο της παράταξης και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο Πέλλας, Αναστασία Δαρδανελιώτη, η οποία, από νομικής πλευράς, ασχολήθηκε ενδελεχώς με την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα των εκλογών.
Η ένσταση από την πλευρά του Θεοδ. Θεοδωρίδη κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παράταξης, Θεοχάρη Αγγελίδη, καθώς με την υπόθεση ασχολήθηκε το δικηγορικό του γραφείο.

Οι λόγοι της ένστασης περιγράφονται αναλυτικά στο δικόγραφο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν να κάνουν με την παράβαση νόμου κατά τη διεξαγωγή της εκλογής ή κατά την εξαγωγή του εκλογικού αποτελέσματος ή κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών ή κατά την ανακήρυξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών και των προσώπων που ανήκουν σε αυτούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…