Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ος κύκλος διαβούλευσης «Έδεσσα – City Branding»

Ο Δήμος Έδεσσας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020  υλοποιεί έργο με τίτλο «Έδεσσα – City Branding».
Βασικός σκοπός του  έργου είναι η δημιουργία ενός αναπτυξιακού «εργαλείου», το οποίο θα υιοθετηθεί από όλους (κατοίκους - συλλογικούς και αναπτυξιακούς φορείς - τοπικούς πολιτικούς παράγοντες) και θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης στο άμεσο και απώτερο μέλλον.
Στο πλαίσιο του έργου αναζητείται το βασικό όραμα του Δήμου και η στρατηγική υλοποίησης του, τα οποία θα πρέπει να συναποφασιστούν από όλους τους εμπλεκόμενους, να υιοθετηθούν και να υπηρετηθούν πιστά από όλους για να πετύχουμε όλοι μαζί την ανάπτυξη αυτού του προικισμένου τόπου.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας θα συνεχιστεί ο κύκλος των συζητήσεων – διαβουλεύσεων σε επίπεδο φορέων και δημοτικών συμβούλων την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, στις 18:00, ενώ στον ίδιο χώρο την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί θεματική συζήτηση – διαβούλευση για τη σύμπλεξη αγροδιατροφικού με τουριστικό τομέα. Στις συζητήσεις αυτές θα παρουσιαστούν και οι περιλήψεις - συμπεράσματα από τις συναντήσεις του πρώτου κύκλου.
Στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή δημοτών, επιχειρήσεων και φορέων στην από κοινού διαμόρφωση ενός αναπτυξιακού εργαλείου για την Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή. Οι συζητήσεις είναι ανοιχτές, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ευελπιστούμε στην συμμετοχή όσων θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρουν κάτι.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…