Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Σκύδρας: Εγγραφή παιδιών για φιλοξενία στην Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Σταυρού Θεσσαλονίκης περιόδου 2019

Ο Δήμος Σκύδρας, μετά από συνεννόηση και συνεργασία με το Δήμο Βόλβης και την Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Σταυρού Θεσσαλονίκης, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές παιδιών για την κατασκηνωτική περίοδο 2019.

Πρόγραμμα κατασκηνωτικής περιόδου:
Πρώτη: από 4/7/2019 έως 13/7/2019
Δεύτερη: από 14/7/2019 έως 23/7/2019
Τρίτη: από 24/7/2019 έως 2/8/2019
Τέταρτη: από 3/8/2019 έως 12/8/2019

Τα δικαιολογητικά τα οποία θα συνοδεύουν την αίτηση για την εγγραφή των παιδιών ηλικίας από 6 έως 16 ετών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση είναι τα εξής:

1) Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού εφορίας 2018 και του βιβλιαρίου υγείας.
2) Υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα στην οποία θα αναγράφονται στοιχεία που αφορούν την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση.
3) Βεβαίωση γιατρού για την κατάσταση υγείας του παιδιού (εμβόλια, φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κλπ.).
4) Πρόσφατη μικρή φωτογραφία του παιδιού.
5) Για πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και έγγραφη διευκρίνιση για το ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του παιδιού, όταν πρόκειται για χωρισμένους γονείς.
Η οικονομική συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 30€.
Συμμετοχή δεν πληρώνουν οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι.
Η επιλογή της περιόδου ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της Κατασκήνωσης Σταυρού.

Τα δικαιολογητικά στέλνονται από τους γονείς ή από το Δήμο Σκύδρας στη διεύθυνση:
Δήμος Βόλβης, Τ.Κ.57014, Σταυρός Θεσσαλονίκης (υπόψη Κατασκήνωσης).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κατασκήνωση Σταυρού στις τηλεφωνικές γραμμές 2397061251,2397021036 και με το Δήμο Σκύδρας, αρμόδιος Δημήτρης Αλεξανδρίδης, 2381351802.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…