Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στάθης Φουντουκίδης: Στις 23 Ιουλίου κατατίθεται διάταξη για το πανεπιστημιακό άσυλο


Όπως είχε εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχα αναφέρει στον χαιρετισμό μου κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας, επιτέλους επανέρχεται η κανονικότητα στα δημόσια πανεπιστήμια. 
Στις 23 Ιουλίου κατατίθεται διάταξη για το πανεπιστημιακό άσυλο. 
Σε μια χώρα όπου η ελευθερία σκέψης, έκφρασης και διατύπωσης επιστημονικών θέσεων είναι προστατευόμενη συνταγματικά, ο θεσμός του ασύλου και η συστηματική κατάχρηση αυτού, μόνο δεινά έφερε στα πανεπιστήμιά μας. 
Πλέον, το πανεπιστήμιο θα αποτελεί χώρο παιδείας και όχι ανομίας, όπου εγκληματικές ομάδες προβαίνουν σε παράνομες πράξεις. Πλέον το δημόσιο πανεπιστήμιο παραδίδεται στους σπουδαστές και καθηγητές και όχι στις ομάδες των «μπαχαλάκηδων». 
Πλέον το δημόσιο πανεπιστήμιο θα παράγει παιδεία και όχι παραβατικότητα. 
Επιτέλους πλέον συμβαίνουν τα λογικά και αυτονόητα, μακριά από ιδεοληψίες που μας κρατούσαν πίσω τόσα χρόνια!!!

Με εκτίμηση
Στάθης Φουντουκίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ρε ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ τέλος οι ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καρατζοβα Δεν μας λυπάσαι κόψε τις ανακοινώσεις από τους σωτήρες μας, βάλε ένα όριο ποιοι θα μας τα ζαλανε, έχουμε και νεύρα, άσε που χαλάς και την ροή της ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε πρωί πρωί μου χάλασες την διάθεση,
    βάλτε ενα τέλος οι εκλογές τελειώσαν σας έχουμε βαρεθεί μην αρχίσουμε τα μπινελίκια τραβάτε να δουλέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ερώτημα είναι Ποιος μας ενημερώνει η αν πραγματικά η πανεπιστημιακή κοινότητα είχε την δυνατότητα να επεμβαίνει δια μέσω της αστυνομίας ωστε να εμποδίζει καθε παραβατική συμπεριφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Φουντουκιδη κανεις ανακοινωση για τα αυτονοητα;Σημαια ειχε την κατάργηση του ασύλου η παράταξή σου.Για νεο το λες;ΑΤΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε τι πάθαμε με τον κάθε πικραμένο ! δουλειά δεν έχετε ρε όλη την ήμερα ανακοινώσεις άντε τραβάτε από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος ο λόγος για αυτή την ανακοίνωση; Δηλαδή ποια είναι η είδηση; Βγάζετε ανακοινώσεις για να λέτε ότι βγάζετε ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.