Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι νέοι Αντιπρόεδροι, Κοσμήτορες και Γραμματείς της Βουλής - Ο Β. Βασιλειάδης Γραμματέας με 266 ψήφους


Ανακοινώθηκαν οι Αντιπρόεδροι της Βουλής, στη βάση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στην Ολομέλεια.

Ειδικότερα:

Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) με 290 ψήφους «υπέρ», 5 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Β’ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Χαράλαμπος Αθανασίου (ΝΔ) με 212 ψήφους «υπέρ», 83 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Θανάσης Μπούρας (ΝΔ) με 273 ψήφους «υπέρ» και 22 «παρών» σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Δημήτρης Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) με 282 ψήφους «υπέρ», 13 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Ε’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΚΙΝΑΛ) με 214 ψήφους «υπέρ», 81 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Στ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Γιώργος Λαμπρούλης (ΚΚΕ) με 273 ψήφους «υπέρ», 22 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Απόστολος Αβδελάς (Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος) με 180 ψήφους «υπέρ», 114 «παρών», σε σύνολο 295 ψηφισάντων.
Η’ Αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη η Σοφία Σακοράφα (ΜεΡΑ25) με 243 ψήφους «υπέρ», 52 «παρών» σε σύνολο 295 ψηφισάντων.

Για το αξίωμα των Κοσμητόρων, ψήφισαν 295 βουλευτές. Από τη ΝΔ ο κ. Νικόλαος Βασίλειος Υψηλάντης έλαβε 269 ψήφους, 26 βουλευτές ψήφισαν «παρών, η ‘Αννα Μάνη Παπαδημητρίου έλαβε 268 ψήφους, 27 «παρών». Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη Κοσμήτορας ο κ. Μάριος Κάτσης με 280 ψήφους, 15 «παρών».

Για το αξίωμα των Γραμματέων, ψήφισαν 295 βουλευτές. Από τη ΝΔ εξελέγη ο Ευάγγελος Λιάκος με 270 ψήφους, 25 «παρών», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξελέγη με 238 ψήφους και 57 «παρών», ο Βασίλης Βασιλειάδης εξελέγη με 266 ψήφους και 29 «παρών», η Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα έλαβε 267 ψήφους, 28 «παρών». Από τον ΣΥΡΙΖΑ στο αξίωμα του Γραμματέα εξελέγη η Ραλία Χρηστίδου με 282 ψήφους και 13 «παρών». Από το ΚΙΝΑΛΛ ο Απόστολος Πάνας έλαβε 273 ψήφους, 22 παρών.

Από το ΚΚΕ έγινε γνωστό ότι οι βουλευτές του ψήφισαν όλους τους Αντιπροέδρους που προτάθηκαν από τα κόμματα, πλην του Απόστολου Αβδελά για τον οποίο το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Το ΚΚΕ, κατά πάγια πρακτική, δηλώνει «παρών», στον προτεινόμενο για το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Σιγά τη διάκριση. Έργο θέλουμε Λάκη, αυτά που μας υποσχέθηκες και σε στηρίξαμε. Άσε τα φρου φρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ (Μ@Σ) ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

      Διαγραφή
  2. Ρε προσγειωθειτε ,σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής οι νεότεροι βουλευτές γίνονται γραμματείς, χωρίς αρμοδιότητες , χωρίς καθήκοντα, απλά θα είναι τα παιδιά για τα θελήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός το θεωρεί διάκριση.

      Διαγραφή
    2. Λάκη πες μας τι θα κάνει η Κυβέρνηση για τις Πρέσπες. Στα συλλαλητήρια ξέρατε να τρέχετε για να μαζέψετε ψηφούς τώρα να σας δούμε τι θα κάνετε.

      Διαγραφή
    3. Αυτός κανονικά μόνο για παιδί για τα θελήματα έπρεπε να είναι αφού τα ψέμματα που πούλησε ως τώρα δεν λέγεται και ο κόσμος περιμένει έργα βρε θα λάμψει δια της απουσίας του

      Διαγραφή
  3. Κάνε μου μια χάρη πες τον αρχηγό σας τον γκατεμη από την ώρα που πήρε την κυβέρνηση υδροστροβιλοι 6 μήνες εκτός γηπέδου ο ποδοσφαιριστής με μια χειραψία με τον αρχηγό σας και τώρα ο σεισμός τελικά κληρονόμησε την γκαντεμιά του μπαμπά του ο Θεός να μας φυλάει 4 χρόνια θα αφανίσει την Ελλάδα παναγιά μου βοήθεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τον γκαντέμη....ούτε ένας νεκρός,ούτε ένας καμένος,ούτε ένας πνιγμένος...που είσαι ρε παπαραλέξη όταν το παλιό διεφθαρμένο σύστημα έβαζε τον κόσμο να καίγεται στο Μάτι και να πνίγεται στην Μάνδρα για να σε ρίξει από την καρέκλα.Ντροπή τους.

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε, τι ούτε ένας νεκρός στη Χαλκιδική τι έγινε; Σοβαρέψου. Και για το Μάτι και τη Μάνδρα, δεν φτάει μόνο η Δούρου, ο Τσίπρας και ο κάθε ζαίος αλλά όλοι αυτοί που δίναν τις άδειες για τα αυθαίρετα.

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι βιολογικος του πατερας... χαχαχα

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Λάκη, βγες μπροστά και κάνε κάτι για τη Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρέ περίμενε ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Τι να κάνει και αυτός; Πούλησε το πατριωτιλίκι του στα συλλαλητήρια για να μαζέψει ψήφους και τώρα βγαίνουν όλοι οι υπουργοί του και λένε ότι η Συμφωνία είναι καλή. Ρε μας δουλεύτε τι είναι αυτά τα πράγματα;

      Διαγραφή
    3. Δεν φταίνε αυτοί εσείς φταίτε που φάγατε το τυράκι και τρελλαθηκατε να βγάλετε τον Μητσοτάκη και τώρα?????? Και παλιάς κοπής πολιτικοί και θα πάμε πάλι πίσω και όλα αυτά για το δόλωμα της Μακεδονίας ακόμα τρέχουν αίματα από το αγκίστρι αρε φαγωθηκατε τώρα να δούμε τι μας περιμένει και ο κολλητός σας ο Λάκης τι να σου πω θα κάνει θα παίρνει τα ωραία του λεφτακια θα βγάζει καμμία ανακοίνωση τακτικά θα κάνει επερωτήσεις κτλ και εσείς το παραμυθάκι το φάγατε......και μαζί με εσάς θα τραβάμε και εμεις

      Διαγραφή
    4. Βρε απο τον Λακη περιμενετε να τα κανει ολα;ο υπερυπουργος Λακης!!!

      Διαγραφή
  5. Μιλάμε για τεράστια συμπεράσματα χωρίς ακόμα να κινηθεί δάχτυλο-
    Εντάξει με τέτοια λόγια απλά ο άλλος πρέπει να αλλάξει πλανήτη μπας και δείτε κάτι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάκης και Μητσοτάκης ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΦΟΥΛ, 13 ημέρα της 13ης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και την 13η ημέρα ορκίστηκε γραμματέας ο Λάκης.... ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λακη σε ψηφίσαμε επειδή έταξες έργα και μόνο έργα περιμένουμε.... Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΥΜΑΣΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια, πότε καποιος βουλευτης απο Πελλα εκανε εργα; Μονο φωτογραφιες & "συναντησεις"

      Διαγραφή
  9. Φτάνει ρε φτάνει ... Λάκη συνεχισε εμείς μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.