Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, 4-0 την Σιντ Τρούιντεν


Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει ο ΠΑΟΚ στα φιλικά προετοιμασίας.

Νέο «θύμα» του «Δικεφάλου του Βορρά» αυτή την φορά ήταν η βελγική Σιντ Τρούιντεν, την οποία συνέτριψε με 4-0 αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η καταρρακτώδης βροχή που προηγήθηκε λίγο έλλειψε να οδηγήσει στη ματαίωση του φιλικού που έγινε στο Βέλγιο. Τελικά, με κάποια καθυστέρηση το ματς διεξήχθη κανονικά με τους παίκτες του Άμπελ Φερέιρα να κάνουν επίδειξη δύναμης στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. 

Ήταν τέτοια η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα, που οι «ασπρόμαυροι» χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να προηγηθούν, 2-0, με τα γκολ των Μπίσεσβαρ στο 12΄ και Αουγκούστο στο 18΄.

Με διαρκή πίεση ψηλά ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν, με αποτέλεσμα η βελγική ομάδα να κάνει πολλά λάθη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές για την ελληνική ομάδα, που όμως, συνέχισε να έχει την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Το 3-0 δεν άργησε να έρθει από τον Ζαμπά, αφού προηγήθηκε το κλέψιμο της μπάλας από τον Αουγκούστο και ο ωραίος συνδυασμός ανάμεσα στον Πέλκα και στον Βραζιλιάνο.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν από τον Πορτογάλο προπονητή, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους νταμπλούχους Ελλάδας να φτάσουν και σε τέταρτο γκολ με τον Πέδρο Ενρίκε, εννέα λεπτά πριν το 90΄.

Η ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά»: Πασχαλάκης (60’ Μελίσσας), Μάτος (60’ Στοχ), Βαρέλα (60’ Χατζηισαΐας), Κρέσπο (60’ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί (60’ Κάτσε), Ζαμπά (60’ Ενρίκε) , Μπίσεσβαρ(46’ Λημνιός), Πέλκας (60’ Ίνγκασον) , Άκπομ (60’ Σφιντέρσκι).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.