Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από περιοχή της Πέλλας οι συλληφθέντες με τα 74 κιλά κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο από τα τρία άτομα ηλικίας 53, 51 και 71 ετών που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες στο Κιλκίς και Θεσσαλονίκη για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών φέρεται και ως «εγκέφαλος» της συμμορίας που κατείχε την μεγάλη ποσότητα των 74 κιλών κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν, και σε δωμάτιο ξενοδοχείου έξω από τη Θεσσαλονίκη, που διέμενε προσωρινά ένας εξ’ αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 κιλά και 361 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 43,7 κατεργασμένης κάνναβης, 183 γραμμάρια ελαίου κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες δραστηριοποιούνταν στη εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (ακατέργαστης κάνναβης).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.