Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλέγουν πρόεδρο στο Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών - Υποψήφιος ο Χρ.Τανάσκος- Μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουλίου οι υποψηφιότητες


Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το αξίωμα του Προέδρου στο Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, μετά από την πρόσφατη παραίτηση του Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος, ως γνωστόν, συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών αναφέρει σχετικά:
«Κατόπιν της από 19/06/2019 παραιτήσεως του απελθόντος Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και σύμφωνα με τον Κώδικα περί Δικηγόρων προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές για την θέση του Προέδρου, σας ενημερώνουμε ότι ο εκλογικός κατάλογος θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου ως τις 03/07/2019. 
Επίσης, σας καλούμε για την κατά νόμον υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Προέδρου στην Γραμματεία του Συλλόγου, ως την 08/07/2019.
Η δε ημερομηνία διενέργειας των εκλογών του Συλλόγου μας είναι η 28η Ιουλίου 2019.
Μετά τιμής, το Δ.Σ.»

Υποψήφιος ο Χρ. Τανάσκος
Μέχρι σήμερα έχει γνωστοποιηθεί η υποψηφιότητα του Χρήστου Τανάσκου, ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο καλεί τους συναδέλφους του να «σταθούν δίπλα του και να στηρίξουν την υποψηφιότητά του».
Στη δήλωση του ο κ. Τανάσκος επισημαίνει τα εξής:
«Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Σύλλογο και την προκήρυξη αρχαιρεσιών στις 28 Ιουλίου για την ανάδειξη νέου Προέδρου, αποφάσισα, αφού συζήτησα με πολλούς από εσάς, ότι δεν πρέπει να μείνω αμέτοχος. Έτσι, σήμερα κατέθεσα την υποψηφιότητά μου.
Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να σταθείτε δίπλα μου και να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, με σκοπό να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την ενότητα του Συλλόγου και την ομαλή πορεία προς το μέλλον.
Με όσους δεν είχα την ευκαιρία να συναντηθώ από κοντά και να ανταλλάξουμε προβληματισμούς, θα το πράξω άμεσα, ώστε μέσα από την προσωπική επαφή και την ουσιαστική συζήτηση να δημιουργηθεί ένα κοινό πλαίσιο ιδεών και στόχων.
ΜΑΖΙ με αξιοπρέπεια και κύρος! ΜΑΖΙ για καλύτερες συνθήκες άσκησης του επαγγέλματός μας! ΜΑΖΙ για τον μαχόμενο δικηγόρο! ΜΑΖΙ για το νέο δικηγόρο!»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και είχαμε μια υπερένταση!!! Ευτυχώς θα την ξεπεράσουμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.