Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσός στο 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΝΟ Γιαννιτσών! (φωτο)


Ο ναυτικός όμιλος Γιαννιτσών κάνοντας πράξη τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων, κατάφερε για ακόμη μια φορά να ενθουσιάσει τους πάντες με τις επιδόσεις του, στη Β' φάση του 85ου πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας παίδων-κορασίδων, που διεξήχθη 20-21 Ιουλίου στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

 Συγκεκριμένα στο διπλό σκιφ κορασίδων οι Αρετάκη Αννέτα και Φράγκου Ευαγγελία, εκπροσωπώντας επάξια τον χαρακτηρισμό "φαβορί" που τους είχε αποδοθεί, κατέκτησαν την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο, με ποιοτική εμφάνιση αντάξια της άρτιας προετοιμασίας τους, καθιστώντας πλέον τον εαυτό τους έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως χάρη σε αυτή τους την επιτυχία, πριμοδοτούνται με μοριοδότηση 10% στις πανελλήνιες εξετάσεις όταν θα συμμετάσχουν.

Στο Διπλό σκιφ παίδων οι αθλητές Σπυρίδης Δημήτρης και Σαββίδης Θάνος, εξίσου δυνατοί, μετά από μια άτυχη στιγμή του ημιτελικού, κατέκτησαν άνετα την πρώτη
θέση στον μικρό τελικό, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Την αποστολή συνόδευσε ο αντιπρόεδρος του ομίλου Αρετάκης Θόδωρος με τον Προπονητή Ασπρογέρακα Σπύρο. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους Αθλητές-τριες του για την εξαιρετική τους εμφάνιση στους αγώνες όπως και τους Προπονητές του Ασπρογέρακα Σπύρο και Μισιροπούλου Ειρήνη για την εξαιρετική προετοιμασία που τους παρείχαν. Ακόμη τις ευχαριστίες του εκφράζει και στους πρωταθλητές των μεγάλων κατηγοριών Τσαλικίδη Βασίλη και Ζηντηρίδη Κώστα, για την πολύτιμη και συνεχή βοήθεια τους στον όμιλο, δείχνοντας εμπράκτως ότι στο ΝΟΓ όλοι είναι μια οικογένεια.
 Όπως φαίνεται ο Νογ έχει θέσει τα θεμέλια για μια πολύ δυνατή ομάδα αθλητών, που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον!

Επιμέλεια: Αρκετάκη Κυριακή
nogprot
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.