Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή της ΠΚΜ στην Διεθνή Έκθεση ANUGA 2019 στη Γερμανία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, συμμετέχοντας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ANUGA 2019 , που θα πραγματοποιηθεί από τις 05 έως τις 09 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Koelnmesse, στη Κολωνία της Γερμανία. 

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA διοργανώνεται κάθε δύο (2) χρόνια και αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών παγκοσμίως. Η Anuga ως έκθεση- θεσμός, είναι το σημείο συνάντησης εμπόρων λιανικής και χονδρικής, παραγωγών, εισαγωγέων και decision makers από όλον τον κόσμο. Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν την ANUGA μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσων αφορά την πΗ έκθεση φιλοξενεί 10 εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου τροφίμων- ποτών στους εξής τομείς:

• Anuga Fine Food: Τρόφιμα γενικά
• Anuga Frozen Food: Κατεψυγμένα προϊόντα, παγωτά
• Anuga Meat: προϊόντα κρέατος, πουλερικά, κυνήγι
•Anuga Chilled & Fresh Food: Προϊόντα gourmet και delicatessen, ψύξης, ψαρικά, λαχανικά,φρούτα.
• Anuga Dairy: Γαλακτοκομικά προϊόντα
• Anuga Βread & Bakery: Αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικήςροβολή τους σε εκθεσιακά 
  γεγονότα στο εξωτερικό. 
• Anuga Drinks: Ποτά, κρασί, αναψυκτικά και χυμοί
• Anuga Hot Beverages: Αφεψήματα
• Anuga Culinary Concepts: Εξοπλισμός για catering και μαζική εστίαση, εξοπλισμός και υπηρεσίες  
  για την λιανική αγορά
• Anuga Organic: Βιολογικά προϊόντα

Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση. Η επαναλαμβανόμενη παρουσία της Περιφέρειας, ειδικά μετά από μία εντυπωσιακήσυμμετοχή το 2017 κατά την οποία οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας έκαναν ουσιαστικές επαφές και προχώρησαν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, αυξάνει το κύρος των συμμετεχόντων και δείχνει τον επαγγελματισμό των παραγωγών της ΠΚΜ στοχεύοντας σε αγορές όχι αποσπασματικά αλλά με διαχρονική παρουσία στο μεγάλο αυτό παγκόσμιο γεγονός του κλάδου.

Η συμμετοχή της ΠΚΜ θα δώσει τη δυνατότητα σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του αναδόχου προς την ΠΚΜ και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν με αυτή αφορούν: 
Αναβαθμισμένη ξύλινη κατασκευή περιπτέρου με σήμανση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πλήρης εξοπλισμός και επίπλωση περιπτέρου που να καλύπτει τις ανάγκες της Περιφέρειας
Γραφικά, εκτυπώσεις, σήμανση περιπτέρου
Καταχώρηση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης έντυπο και ηλεκτρονικό
Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων και παράδοση στο περίπτερο (δεν περιλαμβάνονται 
επιστροφές εκθεμάτων στην Ελλάδα) καθώς και τυχόν απαιτούμενες ειδικές άδειες προϊόντων 
Πρόσκληση σημαντικών αγοραστών του κλάδου για την επίσκεψη στο περίπτερο της Περιφέρειας
Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου του αναδόχου και βοηθητικού προσωπικού για την   υποστήριξη του συνόλου της συμμετοχής της Περιφέρειας 
Υπηρεσίες διερμηνείας Γερμανικών και Αγγλικών 
Ειδικά σχεδιασμένη γαστρονομική εκδήλωση   

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, καλούνται οι επιχειρήσεις της Περιφερειακής  Ενότητας  Κιλκίς που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Π.Κ.Μ. (ενιαία διαμορφωμένος χώρος 84ων τ.μ.), να δηλώσουν συμμετοχή (βλ. συνημμένο Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. 

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη: 
• Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, 
• Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση τηςπροστιθέμενης αξίας    των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
• Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ, 
• Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.         
Τα Έντυπα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044. 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330395 κος. Γεώργιος Γκανάτσιος 2313330428 κος Γεώργιος Φανέλης και 2381351398/ 6997026331 Αικατερίνη Καλαϊτζίδου.

ΜΕΠ
Ο Αναπλ. Προϊστάμενος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…