Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στο Ν. Μυλότοπο Πέλλας


Οι αρμόδιες αρχές επιβεβαίωσαν σήμερα ένα κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στο Ν. Μυλότοπο Πέλλας. Σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ν. Μυλοτόπου  Γιώργου Παστόπουλου πρόκειται για άτομο ηλικιωμένο το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:  
"Σήμερα και ώρα 20.00 υπήρξε ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές για επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην κοινότητα μας. Θα γίνουν όλα τα προβλεπόμενα που ορίζει η νομοθεσία της χώρας μας. Πιθανότατα αύριο βράδυ θα γίνει ο πρώτος ψεκασμός. Γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους , που σημαίνει ότι και να γίνουν οι ψεκασμοί υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναέχουμε κρούσμα ( εύχομαι πως όχι ) σε ένα μήνα. Ιδιαίτερη προσοχή από τα κουνούπια οι ηλικιωμένοι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα. Το πρωί θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. τώρα θα κάνετε ψεκασμούς...κατόπιν εορτής?αυτά έπρεπε να γίνουν μήνες πριν!!! περιμένουμε πρώτα να θρηνήσουμε θύματα κι έπειτα να μεριμνήσουμε! τελικά τίποτα απολύτως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε! έχουμε γεμίσει προϊσταμένους που όμως δεν είναι αρμόδιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.