Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βόνιτσα: Φίδι αναστάτωσε όλο το εκλογικό κέντρο (φωτο)



Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό τμήμα (δημοτικό σχολείο) στον Αετό Ξηρομέρου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Όπως αναφέρει το xiromeronews.blogspot.com, η θέα ενός φιδιού στο προαύλιο «πάγωσε» τους κατοίκους, την εφορευτική επιτροπή και τους δικαστικούς αντιπροσώπους καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους «επισκέψεις» και μάλιστα στο σημείο αυτό που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζαν μικρά παιδιά. 
Το φίδι (ενδέχεται σύμφωνα με όσους το είδαν να είναι οχιά) προκάλεσε εύλογο φόβο στους ανθρώπους που το είδαν ξαφνικά μπροστά τους και μετά από ολιγόλεπτη «επιχείρηση», το φίδι «εξουδετερώθηκε». Ένας φίλος του xiromeronews.blogspot.com από τον Αετό το ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook και γράφει: «Καλημέρα είχαμε ψηφοφόρους πρωί πρωί και οχιά επίσκεψη…».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.