Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Φτάνει η εξαπάτηση των αγροτών


Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ ,  εξαπατά τους  Ροδακινοπαραγωγούς  δίνοντας υποσχέσεις τις οποίες  ουδέποτε πραγματοποιεί . Πέρασαν δεκαπέντε ημέρες από την ημέρα που με μεγαλόστομες υποσχέσεις ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Αραχωβίτης, εξήγγειλε προγράμματα δωρεάν διανομών  και χυμοποίησης για να αποσυμφορήσει  την αγορά και να στηρίξει την τιμή των παραγωγών  και δυστυχώς δεν έκανε απολύτως τίποτε. 

- Δεν ενεργοποίησε κανένα πρόγραμμα για δωρεάν διανομές και χυμοποίηση  όπως υποσχέθηκε μέσω των Οργανώσεων Παραγωγὠν , ούτε εξέδωσε την σχετική Υπουργική Απόφαση όπως όφειλε να κάνει . 
- Δεν κατέθεσε κανένα φάκελλο στις Βρυξέλλες  για να ζητήσει έγκριση έκτακτου εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής  και χυμοποίησης που θα αφορούσε Συνεταιρισμένους και μη Συνεταιρισμένους αγρότες .
- Δεν ετοίμασε για να καταθέσει καμία  πρόταση  για πρόγραμμα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών   επιτραπέζιων  ροδακίνων. 
- Δεν κατεθεσε καμία νομοθετική ρύθμιση για να μπορεί να δώσει προκαταβολή για τις φετινές ζημίες των ροδακίνων όπως υποσχέθηκε ότι θα κάνει .
- Και τέλος ακόμη περιμένουμε να μας αποδόσει το 30 % των περσινών ζημιών από τον ΕΛΓΑ , που υποσχέθηκε ότι θα το πληρώσει έως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας .
Βέβαια , θα ανοίξει την Κινέζικη αγορά του χρόνου,  οπότε μπορούν να  ελπίζουν οι αγρότες  σε καλύτερες ημέρες,   αρκεί  βέβαια  να επιβιώσουν έως τότε . 
Δυστυχώς η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  κοροϊδεύει  πάλι ξεδιάντροπα τους αγρότες της περιοχής μας , υπόσχεται πράγματα τα οποία ουδέποτε υλοποιεί και παίζει με την αξιοπρέπεια των παραγωγών και με τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν . 
Την Κυριακή η απάντηση των Αγροτών θα είναι μία.   Όχι στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ
 Φτάνει πιά η κοροϊδία  και η  φτηνή εξαπάτηση .  Δεν  σας θέλουν οι αγρότες . 
Οι αγρότες θα ψηφίσουν  Νέα Δημοκρατία , την μόνη παράταξη που ήταν διαχρονικά δίπλα στον αγρότη, δίπλα στους ροδακινοπαραγωγούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment