Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυργερίδης και Μητρένσης στη Δόξα Μελισσίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ του Μελισσίου ανακοίνωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον 20χρονο υψηλόσωμο μεσοπεπιθετικό, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Κυργερλιδη, του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ), ο οποίος υπέγραψε και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020, θα ενισχύσει τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.
Σημειώνεται ότι παραπάνω ιδιαίτερα ταλαντούχος και δεινός σκόρερ ήταν ο πρώτος σκόρερ στον ΠΑΟΚ και ακόμη αγωνίστηκε και στον ΑΡΗ Αμπελειών στην Α1 πέλλας

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό και ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Μητρέντση, του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ), ο οποίος υπέγραψε και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020, θα ενισχύσει τους ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.