Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου (Βούδρεσλη): Μια γυναίκα με πείσμα και όρεξη για δουλειά


Όντας εκλεγμένη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ουκ ολίγες φορές κατάφερε να εργαστεί και να προωθήσει τα προβλήματα της Πέλλας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,αφού δεν υπήρχε εκπρόσωπος σε αυτήν από τον νομό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι  η δημιουργία επιτροπής ειδικά για την Πέλλα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις καταστροφές της περιόδου του Ιουνίου 2018, όπου σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της ΚΟ για αγροτικά θέματα κ. Μιχάλη Τζελέπη κατάφεραν να πιέσουν στην σύσταση αυτής. 
Καθοριστική ήταν η συμβολή της στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και την πρόεδρο κ. Φώφη Γεννηματά σε σχέση με την συμφωνία των Πρεσπών και το Πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όπου η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταψήφισε και τα δύο  ομόφωνα. 
Η πολυετής της πολιτική φιλία και συνεργασία  με τους επανεκλεγέντες ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ. Καϊλή και κ. Ανδρουλάκη την οδηγεί σε συνεχείς ενημερώσεις και προωθήσεις ζητημάτων και προβλημάτων που αφορούν την ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) και την επιχειρηματικότητα στην Πέλλα.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment