Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναυλία Νατάσας Μποφίλιου: Ξεχωριστή μουσική παράσταση, γεμάτη μνήμες και συναίσθημα, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία και μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών χθες το βράδυ, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος... έκαναν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσίασαν τα “Ελληνικά διάφορα” σε μια παράσταση που φιλοξενήθηκε από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Τα «Ελληνικά διάφορα», η παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια. Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους..

«Ελληνικά διάφορα»

Όπως σημειώνουν και οι ίδιοι οι συντελεστές "από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ‘60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των ‘80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ‘90, βάλαμε στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα. Αυτή η σειρά παραστάσεων – σαν μια βραδιά στη βεράντα του σπιτιού μας – έχει ένα στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα...".

Συντελεστές

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜOYΣΙΚΟΙ:
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο, ακουστική κιθάρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ κοντραμπάσο
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κιθάρες
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ πνευστά
mpofiliou
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.