Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Δήμου Αλμωπίας

Ανακοινώσεις ΔΕΥΑ Αλμωπίας για διακοπή υδροδότησης σε Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου Αλμωπίας:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. ΙΔΑΣ ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης του οικισμού τους την Τετάρτη 24.07.2019 από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. λόγω τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης.
Μετά την αποκατάσταση της υδροδότησης παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το νερό του δικτύου για πόσιμο για 3 περίπου ώρες.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές του ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης του οικισμού τους την Παρασκευή 26.07.2019 από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. λόγω τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης.
Μετά την αποκατάσταση της υδροδότησης παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το νερό του δικτύου για πόσιμο για 3 περίπου ώρες.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. Φιλώτειας ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης του οικισμού τους την
Τρίτη 23.07.2019 από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. λόγω τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης.
Μετά την αποκατάσταση της υδροδότησης παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το νερό του δικτύου για πόσιμο για 3 περίπου ώρες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…