Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου για την Γυναικομαιευτική Κλινική του ΓΝ Έδεσσας: Κάποιοι την θυμήθηκαν προεκλογικά εξαγνίζοντας την παντελή απουσία τους


Πριν ένα χρόνο τον Ιούλιο του 2018. που το πρόβλημα ήταν στην αρχή του, επισημάνθηκε έγκαιρα από την υποφαινόμενη, ως Ιατρού με την ιδιότητα της Δημοτικής Συμβούλου, εγγράφως προς τα αρμόδια όργανα και Μέσα  Κοινωνικης Δικτύωσης. Επιπλέον  η Διοίκηση του Νοσοκομείου είχε ενημερώσει τότε με δελτία τύπου, την αδυναμία κάλυψης της Κλινικής, προσωρινά για την τελευταία εβδομάδα του μηνός Ιουλίου 2018, έως ότου εξευρεθεί άμεση λύση.  
Δεν ήθελα να προβώ σε καμία αναφορά επί του θέματος, όταν αυτό ενέκυψε δριμύτερο στις μέρες μας, με την συνταξιοδότηση της Διευθύντριας της Κλινικής, καθόσον λόγω της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου μπορούσε να εκληφθεί ως ωμή παρέμβαση κομματικού χαρακτήρα. 

Με έκπληξη όμως διαπίστωσα ότι ορισμένοι  έχοντας μάλιστα και θεσμικό ρόλο, αντί της αρωγής που έπρεπε να επιδείξουν προς την κατεύθυνση εξεύρεσης άμεσων και ουσιαστικών λύσεων (εδώ και ένα χρόνο από την δημοσιοποίησή του θέματος), θυμήθηκαν προεκλογικά, την αναμενόμενα επιδεινούμενη δυσλειτουργία της.
Έτσι, λίγες μέρες προ των εθνικών εκλογών, φρόντισαν να εκφράσουν τον φόβο τους!!!!, εξαγνίζοντας την παντελή απουσία τους για χρονικό διάστημα ενός ολόκληρου έτους! Διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Κλινική, καίτοι παρέμειναν άπραγες για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβεβαίωσαν με τα άκαιρα προεκλογικά τους πυροτεχνήματα, πως θεωρούν εργαζομένους στο ΓΝ Έδεσσας και πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτό, ως την μεγάλη δεξαμενή ψηφοθηρίας, που ενδιαφέρονται για αυτήν μόνο όταν θέλουν να την χρησιμοποιήσουν…Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να ενημερώνονται για τα γεγονότα ως έχουν.. Και όχι για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Ωραία και τι θέλεις να μας πει για αυτό, Ο Γιάννου η Σόντρας φταίει για το κλείσιμο της κλινικής μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό.ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ Η ΣΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΕΣΥ ΩΣ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ Η ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ.
    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?????????????????? ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις κύριε Γιάννου να γράφει αυτό που λες στο σχόλιο σου ότι φταίει ο Γιάννου η ο Σώντρας. Δυο καλά το γράφεις ότι ως Διευθύντρια ΜΕΘ και δημοτικός σύμβουλος αυτό έκανε εδώ και καιρό κύριε Γιαννου. Αλλά εσύ εκεί, η Ταμβίσκου να εξαφανιστεί και ότι θέλει ας γίνει. Επίσης αν διαβάσεις καλά το κείμενο λέει ότι το ανακοινώνει μετά τις εκλογές, τώρα τι εντυπώσεις να αφήσει αυτό το κείμενο δικό σου θέμα η ταραχή στην αλήθεια. Αντε να τελειώσω γιατί η Ταμβισκου σε έχει ξεμπροστιάσει πολλές φορές. Που είναι το πρόβλημα σου ότι ενδιαφέρετε και πονά την πόλη και το έχει αποδείξει σε σχέση με ότι σε ?έφτυσε στα μούτρα" με αποτέλεσμά να μείνεις με δέκα και μειοψηφία. Γιάννου ούτε ο Μητσοτάκης σε σώζει.

      Διαγραφή
    2. 1.Ο Γιάννου κ κάθε Δήμαρχος της πόλης οφείλει να συνεργάζεται με σύριζα ΚΚΕ ΝΔ και ΚΚΕΝΛ ακόμα, και με τον διάβολο αν χρειαστεί για την λειτουργία του Νοσοκομείου.. Γιατί το νοσοκομείο είναι η πόλη και οι πολίτες της. . Και να διεκδικεί και να συντρέχει.. Οχι να κάνει μόνο κριτική.. Εξ λου Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΩΣΕ τον Γιάννου κ τον Δήμο του.. Παράπονο δεν έπρεπε να έχει ο αχάριστος.2. Σας πείραξε πολύ το κομμάτι περί ψηφοθηρίας γιατί όλη η Έδεσσα ξέρει πως εκλεγηκατε.. 3.η Ταμβισκου δεν είναι ούτε δήμαρχος ούτε υπουργός.. Πολίτης όπως όλοι μας είναι κ καλώς πράττει.. Αυτο έπρεπε να κάνει κ αυτό έκανε. Ως εκεί.. Κάθε άλλη σύγκριση είναι ανόητη και περιττή.. 5.τελος οι εντυπώσεις του καθενός είναι προσωπικό του θέμα αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσο πολύ μίσος.. 6. Ο Ρυσάφης σας έφταιξε τώρα;;

      Διαγραφή
  2. Εφούλα, τον Απρίλη φωτογραφιζοσουν χαμογελαστή στα εγκαίνια του αξονικου στην επίσκεψη του Ξανθου, του Υπεαρχη μαζί με όλο τους Συριζαιους και κανα δυο γιαλατζι δεξιούς, γιατί δεν το λυσατε το θέμα τότε?? Αλλά να ξέρετε όλοι σας ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτοχορτο, σας ξέρουμε όλους έναν προς έναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφούλα, τον Απρίλη φωτογραφιζοσουν χαμογελαστή στα εγκαίνια του αξονικου στην επίσκεψη του Ξανθου, του Υπεαρχη μαζί με όλο τους Συριζαιους και κανα δυο γιαλατζι δεξιούς, γιατί δεν το λυσατε το θέμα τότε?? Αλλά να ξέρετε όλοι σας ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτοχορτο, σας ξέρουμε όλους έναν προς έναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Πατριώτη Γιάννου, Εφούλα όταν βγαίνεις φωτογραφία να ρωτάς τον Γιάννου και την παρέα του. Κακό παιδί που είχες βγει φωτογραφία και με τον γιαλαντζί δεξιό 'Αδωνη Γεωργιάδη. Αχ Γιάννου θυμάσαι κρυμμένος πίσω στην φωτο ήσουν, που βρε καημένο ακτινοφωτογράφε να σε βάλει ο Άδωνις μπροστά. Από το μίσος σου για την Ταμβισκου δυο δυο τα στέλνεις τα σχόλια. Άντε τράβα τώρα να βγάλεις καμιά φώτο με τον Τσίμο πιο πολύ σου ταιριάζει αυτός και με αυτόν έμεινες

      Διαγραφή
  4. O γιάννου υπάρχει τελικά πουθανά ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει ο Γιάννου και θα υπάρχει και από 1 Σεπτεμβρίου ΓΑΤΑΚΙΑ!!!τώρα τα νιαουρίσματα από την κάθε πικραμένη είναι για να έχουμε να γελάμε και να σας θυμίζουμε πόσο καλά σας έπαιξε ο βλάχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα νιαουρισματα του πικραμένου βλαχου σας στον Κουλή, για να του δώσει αυτοδυναμία και δυνατότητα να κυβερνήσει λέει τον Δήμο. Όπως μέχρι τώρα..

      Διαγραφή
  6. Όχι βρε βιαστικέ κ πολυξερε δεν είμαι ο Γιάννου, λες κ μόνο αυτός υπάρχει στο Νόμο, άλλοι άνθρωποι με γνώσεις κ κρίση δεν υπάρχουν?? Αντε μαζευτειτε εκεί στο ίδρυμα το διαλυμένο που κάνετε και κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως μιλάς 7.45 θεωρώ ότι εσύ ούτε γνώση ούτε κρίση ούτε εξυπνάδα εχεις. Μόνο θράσος..

      Διαγραφή
    2. Άντε γέλα γιατί τα ποσοστά σου από 1 Σεπτεμβρίου δεν θα σε κάνουν να γελάς. Πως να έχεις γνώσει και κρίση βρε πατριώτη αφού μετά βίας τελείωσες ένα λύκειο για αυτό δεν σε κατέβασε ο Μητσοτάκης για βουλευτή, ενώ η υπογράφων το κείμενο είναι επιστήμονας. Εσύ έχεις μόνο εσύ το προνόμιο να βγάζεις δελτία τύπου και να κρίνεις και δεν έχουν οι άλλοι και έχεις τόσο μίσος για την Ταμβίσκου. Πες μας λέει ψέμματα σε αυτά που γράφει??. Το καλάμι σου αργά η γρήγορα θα σε καταστρέψει. Μαζέψου σε κάνα ίδρυμα προτού σε μαζέψουν αλαζόνα.

      Διαγραφή
  7. Καλή διασκέδαση από σεπτέμβριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.31 όλα τα έχω κι επειδή εσύ δεν έχεις τίποτα από αυτά, παύω να ασχολούμαι άλλο ,συνέχισε εσύ μόνο σου να κάνεις τον "δικηγόρο" .Καλή χώνεψη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.