Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπρόσωποι των Κέντρων Πρόληψης όλης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Τους επιστημονικούς υπευθύνους από τα Κέντρα Πρόληψης ολόκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δέχθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. Η συνάντηση ήταν μια πρωτοβουλία της κας Αηδονά και του κου. Λάζαρου Σιάντση από το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» της Π.Ε. Πέλλας.

Στη συνάντηση, τέθηκαν τα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Πρόληψης, που κατά κανόνα είναι κοινά σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Παρά τις δυσλειτουργίες το έργο των Κέντρων αυτών είναι σημαντικό και η δράση τους τα κάνει να ξεχωρίζουν, αφού αποτελούνται από καταρτισμένους επιστήμονες και εξειδικευμένο, δραστήριο προσωπικό.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το θέμα της πρόληψης δεν αφορά μόνο την αποφυγή εξάρτησης από διάφορες ουσίες, αλλά εμπεριέχει τη βία, την κακοποίηση παιδιών, γυναικών, κοινωνικά θέματα κ.λπ. που συμβαίνουν γύρω μας. 
Οι εκπρόσωποι των Κέντρων ευχαρίστησαν την κα. Αηδονά για τη φιλοξενία και ζήτησαν συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, κάτι το οποίο θα γίνει το επόμενο διάστημα μετά από διαβεβαίωση της κας Αηδονά.

Από την μεριά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Κέντρων για τη συνάντηση, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους ανθρώπους που επιτελούν αξιόλογο έργο στα Κέντρα Πρόληψης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα. Αηδονά, «…στον πυρήνα της πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται η αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα» δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τις προθέσεις της Περιφέρειας για περαιτέρω στήριξη των Κέντρων Πρόληψης που πραγματικά είναι στην πρώτη γραμμή του αρραγούς κοινωνικού μετώπου που έχει δημιουργήσει η Π.Κ.Μ. όλα αυτά τα χρόνια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…