Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Α.Σ. Έδεσσας!



Συνεχίζεται αδιάκοπα και το καλοκαίρι για αθλητές με στόχους και όνειρα η προετοιμασία ενόψει των πρωταθλημάτων που ακολουθούν από το Σεπτέμβρη και μετά. Μάλιστα από αυτή την Κυριακή μέχρι και τις 26 του μήνα τρεις αθλητές μας με τη συνοδεία της προπονήτριας τους Μπιροζη Αναστασίας, θα παρευρεθούν στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας σε ένα αθλητικό καμπ με αθλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

Το camp θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως και τις 26 Ιουλίου και από τον Α.Σ. Έδεσσας θα συμμετέχουν οι Μαλινγκα Έλενα , Νετσου Σταυρούλα και ο Τοτλης Ιωάννης. Μάλιστα ο Τότλης συνεχίζει πιο εντατικά την προετοιμασία του ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα τον ερχόμενο Οκτώβρη στην Ισπανία!
Στη συνέχεια ακολουθεί το camp Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στις 30 Ιουλίου με 6 Αυγούστου στην κατασκήνωση happy days.
Τα αγωνιστικά τμήματα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους και το καλοκαίρι ενώ τα υπόλοιπα ξεκινάνε από 1η Σεπτεμβρίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.