Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά την Παρασκευή


Στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στα Γιαννιτσά, θα βρίσκεται την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης,όπου λίγο μετά τις 7.00' το απόγευμα θα συναντηθεί με πολίτες στον πεζόδρομο και το πιθανότερο είναι να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την Παρασκευή σχεδιάζεται για τον κ. Μητσοτάκη μια περιοδεία εξπρές στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας και πιο συγκεκριμένα στην Πέλλα, την Ημαθία και την Πιερία. Ο σκοπός, είναι διττός: Να έχει απευθείας επαφή με τους πολίτες και να συμπιέσει εκλογικά τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση, που εμφανίζονται σε αυτές τις περιοχές με πιο υψηλά ποσοστά σε σχέση με τον πανελλαδικό τους μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές στην Ημαθία 6,5%, την Πέλλα 5,9% και την Πιερία 5,6%, ενώ τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης ήταν αντίστοιχα 6,5% (Ημαθία), 6,9% (Πέλλα) και 6,6% (Πιερία).
Με βάση αυτό το πρόγραμμα για την Παρασκευή που είναι ήδη βαρύ αλλά και ύστερα από τις σχετικούς προβληματισμούς που διατυπώθηκαν για το αν θα ωφελούσε μια μεγάλη κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε τελικά να μη γίνει η συγκέντρωση.
Όπως αποφασίστηκε ύστερα από αρκετές συζητήσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει ένα πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής -χωρίς την παραδοσιακή πολιτική ομιλία- ολοκληρώνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αχχ διαμορφοστετο γιατί ανησυχουμεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν έρχεεται και στην έδεσσα να στηρίξει και τον τοπικό βουλευτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριδοκαπηλοι νδκρατες. Μια ζωη σας νοιαζει ρουφεξετε ψηφους αλλοτε απο αριστερα τωρα απο πιο δεξια. Δεν βλεπετε τον κινδινο απο το τουρκικο κομμα της θρακης και του γραφικους του ουρανιου τοξου. Μη ξεχασετε να ακολουθησετε την συμφωνια των πρεσπων και να λετε οι αλλοι την υπεγραψα. Φιλελεδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο τις επιστολες καραμανλη προτιμαμε τις επιστολες του ιησου.Αντε καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ερθει να μας διαφωτισει για τις επιστολες Καραμανλη- Νιμιτς για την αναγνωριση των Σκοπιων με συνθετη ονομασια ,το 2015, ,για την μυστικη συναντηση της Σπυρακη με τον Ζαεφ πριν τη Συμφωνια των Πρεσπων. αλλα για την αποχωρηση -προσληψη ατο Δημοσιο 5 προς 1, ας ξεκινησει απο την οικογενεια του. Ειναι περισσοτεροι απο πεντε οι Κρατικοδιαιτοι Μητσοτακηδες. Και απο 8 Ιουλιου,μικροαγροτες, εργατες ,υπαλληλοι ιδιωτικου τομεα ετοιμαστητε να το απολαυσετε χωρις.... σαλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θα είναι χωρίς σάλιο θα μας το πεις την προσεχή δευτέρα.

      Διαγραφή
  6. 2 Και σήμερα κουμούνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.