Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει τον κύκλο επαφών του με υπουργούς ο βουλευτής Πέλλας Β. Βασιλειάδης


Είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη είχε, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Βουλευτής Πέλλας Βασίλειος(Λάκης) Βασιλειάδης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης συνάντησης ο Βουλευτής ανέφερε στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στον τομέα των επενδύσεων και της παροχής κινήτρων στον τριτογενή τομέα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη μεγάλη αδικία που υφίσταται η Πέλλα λόγω της μη καθέτου με την Εγνατία, κάτι που αποτελεί για πολλά χρόνια αποτρεπτικό παράγοντα νέων επενδύσεων και τη τεράστια ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για τη σύνδεση της Πέλλας με το φυσικό αέριο.
Επιπλέον ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη για την επιτάχυνση του ΕΣΠΑ για την χρηματοδότηση έργων και επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και την παραγωγή πλούτου. 
Ο Υπουργός συμφώνησε με τον Βουλευτή, ανανεώθηκε το ραντεβού τους προκειμένου να τεθεί συγκεκριμένη ατζέντα με προτάσεις και λύσεις για τη Πέλλα, ενώ παράλληλα τον προσκάλεσε να επισκεφτεί εκ νέου τη Πέλλα προκειμένου να οργανωθεί μία συνάντηση με τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς φορείς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σιγά φίλε μην ζαλιστεί Σμε τους κύκλους και όχι τίποτα ζαλίζεις και έμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΑΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ;

    Y.Γ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ.......ΑΔΩΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον νομό να γυρίσει να μάθει τα προβλήματα..τι είναι αυτά βρε παιδιά.;;; τόσα ζητήματα έχει ο νομός ο ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.