Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μίνι καζίνο εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη


Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε χθες, 3 Ιουλίου 2019, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.  

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δυο πελάτες-παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση –κατά περίπτωση- διατάξεων της νομοθεσίας για τα παίγνια, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο χώρο διεξάγονταν παράνομα παίγνια στα οποία συμμετείχαν οι πελάτες-παίκτες, τα οποία διοργάνωνε ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. 

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

(24) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 

πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής ( server ) με συνδεδεμένες σε αυτόν (3) κεντρικές μονάδες, που λειτουργούσαν ως κεντρικοί διαχειριστές του προγράμματος των τυχερών παιγνίων και το χρηματικό ποσό των (146) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.