Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Ζωγράφου -Τσαντάκη υπ. βουλευτής ΝΔ Πέλλας: Ελλάδα μπορούμε, γιατί Αξίζουμε καλύτερα!


Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, 

Μοιράζομαι μαζί σας σήμερα μία ιδιαίτερη τιμή και κορυφαία στιγμή στην πολιτική μου διαδρομή. Το όνομά μου περιλαμβάνεται στην επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019, δίνοντάς μου μία μοναδική ευκαιρία πολιτικής δράσης για την Πέλλα, την Μακεδονία και την Ελλάδα.
Οι τελευταίες, διπλές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ευρωκοινοβούλιο, έδωσαν ένα μήνυμα αλλαγής πορείας, σε μία κατεύθυνση αξιοπιστίας και σταθερότητας. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Η Ελλάδα χρειάζεται να βρει γρήγορα έναν νέο τρόπο πολιτικής διακυβέρνησης, που θα της επιτρέψει να ξεπεράσει την κρίση, αξιοποιώντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, με κοιτίδες πολιτισμού και ανάπτυξης σ’ όλη την περιφέρεια.
Μ’ αυτό το πρώτο μου μήνυμα, εγκαινιάζω έναν δίαυλο επικοινωνίας μ’ όλους τους πολίτες της Πέλλας. Απευθύνω σ’ όλους εσάς που έχετε τη διάθεση για υπεύθυνη συμμετοχή στη νέα εθνική προσπάθεια, μία ανοικτή πρόσκληση για επικοινωνία και συνεργασία, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου στις εθνικές εκλογές.
Σας προσκαλώ να προχωρήσουμε μαζί, σ’ ένα νέο πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού, με την ίδια πάντοτε διάθεση για προσφορά, με τις σταθερές αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν την πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια. 
“Προκρίνουμε τις εκλογές της ευθύνης, της συμμετοχής, του μυαλού και της αποφασιστικότητας”.
Γιατί η Ελλάδα μας διψάει να προχωρήσει μπροστά, δεν περιμένει άλλο.
Ελλάδα μπορούμε, γιατί Αξίζουμε καλύτερα!

Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
Υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment