Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ετήσιο μνημόσυνο Συλλόγου Νεφροπαθών Ν Πέλλας


Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας την παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων που είναι και οι προστάτες μας, τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων νεφροπαθών μελών του συλλόγου μας καθώς και των αγνώστων δωρητών οργάνων.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Φρίξος Πετρίδης στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, καθηλώνοντας τον κόσμο που παραβρέθηκε με έναν πολύ συγκινητικό λόγο που αφορούσε τις δυσκολίες που περνούν οι ασθενείς στην αιμοκάθαρση,αλλά και την σωματική λύτρωση που προσφέρει στον λήπτη και την ψυχική στον δότη η θεάρεστη πράξη της δωρεάς οργάνων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε, αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές κ.κ. Καρασμάνη Γ.,Σηφάκη Ι.,Ζωγραφου-Τσαντάκη Μ.,Βασιλειάδη Λ., καθώς και τον κ.Σταμενίτη Θ. που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρίσκεται κοντά μας και τον εκπροσώπησε η σύζυγός του.
Επίσης ευχαριστούμε την κ.Μαρία Λαγομάτη πρόεδρο του συλλόγου φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών για την συνεργασία και την παρουσία της.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου "ΑΡΕΝΑ" κ. Κώστα Γεωργίου για το γεύμα που προσέφερε στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.