Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακαίνιση γηπέδων τένις στην Έδεσσα



Γήπεδα τένις Ανακαινίστηκαν πλήρως τα δύο γήπεδα τένις, που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο του Πασά Τσαΐρ. Η βελτίωση της υποδομής εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος του τένις, το οποίο έχει φανατικούς φίλους και στην Έδεσσα. Στόχος είναι να φιλοξενηθούν αγώνες, με τους οποίους αφενός προβάλλεται η πόλη μας και αφετέρου θα δίνονται κίνητρα στους αθλητές μας να εντείνουν τις προσπάθειες και τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Βασικός στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η συνολική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών όλων των αθλημάτων και στο αθλητικό κέντρο του Πασά Τσαΐρ, εκτός από το μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις βελτίωσης στο σύνολο της υφιστάμενης αθλητικής υποδομής. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Στα γήπεδα θα είναι ελεύθερη η πρόσβαση για το κοινο? Η μονο από τις 23:00 το βράδυ εως τις 08:00 το πρωί που ισχυε εως τώρα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τενις μας μαρανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.