Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για κλοπές στην Πέλλα


Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο άτομα ηλικίας 40 και 50 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα μαζί με 36χρονο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, το οποίο εντοπίστηκε στην κατοχή του 40χρονου και κατασχέθηκε. Επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο περίπτερα, σε διαφορετικές περιοχές της Πέλλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο στα παιδιά με τα μαύρα.. ..μιάμιση ώρα γυρναγαν μέσα στο χωριό μου. Τους είδα από το μπαλκόνι όταν συνέλαβαν τους γυφτους. Πάλι καλά ειναι και αυτά τα παιδιά της ΟΠΚΕ. Δίνουν όλο τους το είναι...Και θεωρώ ότι είναι η πραγματική αστυνομία του νόμου. Όλοι οι άλλοι ...Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.... Τους βλέπεις και τους χαίρεσαι. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.