Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκαταστάθηκε ο νέος Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών! (φωτο)



Μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2012, το Νοσοκομείο Γιαννιτσών (επαν)αποκτά Αξονικό Τομογράφο. Αφού το περασμένο διάστημα είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες από το ΙΝΤΕRREG, ο διαγωνισμός, η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία, που υπέγραψε ο Διοικητής του νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας, από σήμερα ο αξονικός τομογράφος είναι εγκατεστημένος στο Νοσοκομείο, καθώς από το πρωί έφθασαν στο χώρο του νοσοκομείου και εγκαταστάθηκαν στον χώρο όπου βρισκόταν και ο παλιός, όλα τα απαραίτρητα εξαρτήματά του.

Έτσι λοιπόν, με καθυστέρηση έξι ετών και αφού κινδύνεψαν αλλά και ταλαιπωρήθηκαν εκατοντάδες ασθενείς, μετά από προσωπικές μάχες κάποιων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων, όπως π.χ. ο διοικητής Χρήστος Σμίας και τα μέλη της διοίκησης του Νοσοκομείου Πέλλας, των βουλευτών και τοπικών παραγόντων που αγαπούν και αγωνίζονται για το δημόσιο σύστημα υγείας, η Π.Ε. Πέλλας από σήμερα διαθέτει πια δύο Αξονικούς Τομογράφους! Έναν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και έναν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η ταλαιπωρία των ασθενών, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και του ΕΚΑΒ τελειώνει παρά τις αμφισβητήσεις και τις μεμψιμοιρίες πολλών καλοθελητών...
Ο νέος Αξονικός Τομογράφος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ίσως και μέσα στην εβδομάδα να καταφέρει να μπει σε λειτουργία, αφού και ο χώρος υποδοχής είναι πλέον έτοιμος.

Δήλωση του Χρ. Σμία

"Ξεχωριστή είναι σήμερα η χαρά μου που υποδεχθήκαμε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών την έλευση του αξονικού τομογράφου. Για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας που αποδείχθηκε εξαιρετικά σύνθετη και χρονοβόρα πολύ άνθρωποι προσπάθησαν για δύο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοίκησης στους εργαζόμενους στις Διοικητικές, οικονομικές ,τεχνικές υπηρεσίες καθώς και στο τμήμα προμηθειών για την ακούραστη δουλειά τους που βοήθησε ένα τεράστιο project να υλοποιηθεί στα πλαίσια διασυνοριακου προγράμματος με την ονομασία Interreg όπου αφορουσε όχι μονο το Νοσοκομείο μας αλλα και τέσσερις ακόμη δομές υγείας συνολικού κόστους 1100000 €. Ακόμη να ευχαριστήσω την διαχειριστική αρχή του προγράμματος στη Θεσσαλονίκη. Τη ηγεσία της 3ης Υγειονομικής περιφέρειας για την επιλογή του Νοσοκομείου μας σαν κεντρικού διεκπεραίωση του προγράμματος καθώς και τα Υπουργεία Υγείας και Ανάπτυξης για την βοήθεια στην ολοκλήρωση και την χρηματοδότηση μέσω ΠΔΕ της απαιτούμενης συμβολής του Ελληνικού Δημοσίου. 

Και να μη ξεχάσω ακόμη την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την προμήθεια των συστοιχιών παραγωγής Οξυγόνου που θα είναι σύντομα στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας."









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Θα αναζητούμε τον Τσίπρα σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΠΝΑ.......
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
      ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
      ΜΟΛΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ....Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΕΠΑΡΧΟ

      Διαγραφή
  2. Η ταλαιπωρία ήταν κυρίως των ασθενών. Όταν πολλες φορές πήγαιναν Έδεσσα, Βέροια ή Θεσσαλονίκη για μια αξονική. Ατελείωτα χιλιόμετρα και καύσιμα για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
    Να ευχηθουμε όλοι καλή αρχή και να τον προσέχουμε για να κρατήσει πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα ήρθε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ο αξονικός τομογράφος. Αισθάνομαι δικαιωμένος που μετά τον αξονικό τομογράφο στο Νοσοκομείο Έδεσσας ( πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοσομείου) ήρθε καινούργιος αξονικός και στα Γιαννιστά.
    Όλοι γνωρίζουν ότι απέτρεψα να χαθεί μια απο τις δύο χρηματοδοτήσεις. Παρότι υπέστην πολλές επιθέσεις για τον αξονικό των Γιαννιτσών ( ότι δήθεν δεν θα ερχόταν κλπ κλπ) απο ΝΔ και ΚΙΝΑΛ απεδείχθη ( όπως σε πάρα πολλά) ότι η αλήθεια ήταν με το μέρος μας.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την δημόσια Υγεία στην Πέλλα. Θα αγωνιστούμε να μην την υποβαθμίσει η κυβέρνηση της ΝΔ.
    Ευχαριστώ τον τ. Αναπλ.Υπουργο Παύλο Πολάκη, την Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλους που στήριξαν την υπόθεση αυτή κόντρα στους επαγγελματίες των fake news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είναι καλά ο Σηφακης, ολοι γνωρίζουμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον άξονα τομογραφο. Ήταν καθαρά δική του επιτυχία... Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!! Συγχαρητήρια Σηφακη.. Είπαμε,
    αποδείχτηκε άλλωστε ότι ήσουν των πράξεων και όχι των λόγων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας είναι καλά ο Σηφακης, ολοι γνωρίζουμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον άξονα τομογραφο. Ήταν καθαρά δική του επιτυχία... Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!! Συγχαρητήρια Σηφακη.. Είπαμε,
    αποδείχτηκε άλλωστε ότι ήσουν των πράξεων και όχι των λόγων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας είναι καλά ο Σηφακης, ολοι γνωρίζουμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον άξονα τομογραφο. Ήταν καθαρά δική του επιτυχία... Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!! Συγχαρητήρια Σηφακη.. Είπαμε,
    αποδείχτηκε άλλωστε ότι ήσουν των πράξεων και όχι των λόγων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας είναι καλά ο Σηφακης, ολοι γνωρίζουμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τον άξονα τομογραφο. Ήταν καθαρά δική του επιτυχία... Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!! Συγχαρητήρια Σηφακη.. Είπαμε,
    αποδείχτηκε άλλωστε ότι ήσουν των πράξεων και όχι των λόγων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΕ είναι καλά ο Σηφάκης.
      Μας έφερε και βροχή χτες το βράδυ.
      Ουγκ

      Διαγραφή
  8. Χα χα 12:01....Εχεις και χιούμορ!!! Κράτησε το, θα σου χρειαστεί με αυτή που έκλεξατε!!!! Σηφακης Και Πάλι Σηφακης.... Γιατί ρε φίλε αξίζει οσο κι αν σας, ενοχλεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.