Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοιχεία-σοκ για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Τη βίασε, τη σκότωσε και την πέταξε στη σπηλιά - H ανακοίνωση της Αστυνομίας (βίντεο)


Ανατριχιαστικές και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, ο 27χρονος δράστης βίασε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια τη δολοφόνησε. 

Συγκεκριμένα, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης ανέφερε πως κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη συνέχεια, η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου διευκρίνισε ότι η Σούζαν Ίτον βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν στην διάθεσή τους αρκετά ευρήματα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν στον χώρο, όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι αρχές βρήκαν ίχνη από ελαστικά αυτοκινήτου που – όπως τελικά ταυτοποιήθηκε – ανήκει στον 27χρονο αγρότη.

Αυτό ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και το οποίο υποδείκνυε ότι ο δράστης μετέφερε το πτώμα. Τα ίχνη των ελαστικών βρίσκονταν στο αγροτεμάχιο όπου οδηγεί στο φρεάτιο της στοάς.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος, όταν ανακρίθηκε από τις αρχές έπεσε σε αντιφάσεις και στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. στα έξι μέτρα και μπαμ να δείς το κάνει άλλος , άλλα ξέχασα έχουμε δημοκρατία .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.