Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυρ. Μητσοτάκης από τα Γιαννιτσά: "Ο λόγος περνά πια στους πολίτες" (βίντεο)



Με ομιλία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και με έναν περίπατο στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, πραγματοποίησε στις 8.00 σήμερα το απόγευμα ομιλία στα Γιαννιτσά και αμέσως μετά έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, εκεί που έπεσε  η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.
«Πόσο χαίρομαι και πόσο συγκινούμαι ταυτόχρονα που κλείνω αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο, μετά από εκατοντάδες ομιλίες, εδώ πέρα μαζί σας στα Γιαννιτσά, στην Πέλλα, στην Μακεδονία, στην καρδιά της Μακεδονίας, την πραγματική Μακεδονία, την αληθινή και αυτό δεν είναι τυχαίο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα πολυπληθές κοινό από πολίτες της Πέλλας που τον υποδέχθηκαν στα Γιαννιτσά και παρακολούθησαν την ομιλία του.

Στέλνοντας μήνυμα κατά της αποχής ο πρόεδρος της ΝΔ μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είμαι εδώ για να σας ζητήσω να έρθετε όλοι και όλες στην κάλπη, να στείλουμε όχι μόνο ένα μήνυμα μαζικής συμμετοχής αλλά ένα μήνυμα μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής» και πρόσθεσε:
«Έχω την υποχρέωση να ενώσω τους Έλληνες σε ένα κοινό όραμα. O Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τα χρόνια της κρίσης. Και όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, εμείς οι πολιτικοί ολοένα και θα μιλάμε λιγότερο. Ο λόγος περνά πια στους πολίτες».
Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε και προλόγισε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
mm
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πόσο χαίρομαι και πόσο συγκινούμαι..
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ;
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΈΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟN ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙ ΟΛΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΕBΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μεγάλε 8¨.51 τότε να ψηφίσουμε πάλι τον πινόκιο για να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπαίνουν κλέφτες στα σπίτια μας ή να αλωνίζουν και να σπάνε τα αναρχοκουμούνια και εμείς να λέμε τι ωραία και καλά .αντε πάνε κρύψου πάλι στο λαβούμι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Χριστοφορακο και μόνο, αυτή η οικογένεια θα πρεπε να ναι φυλακή. Δυστυχώς, η δικαιοσύνη δεν κούνησε καν το δαχτυλάκι της. Δε βαριέσαι! Το αίσθημα δικαίου του ελληνικού λαού αρκέστηκε (και εξαντλήθηκε) σε Τσοχατζοπουλο και Παπαγεωργοπουλο. Κοντή μνήμη, Αλληλούια. Δε χρειάζονται πολλά για να καταλάβει κανείς γιατί αυτή η χώρα θα παραμείνει τριτοκοσμικη σε επίπεδο οικονομίας, ανάπτυξης και κυρίως παιδείας. Αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να καταλαβω αυτος ο κοσμος που ζει τοσα χρονια δεν χορτασε απο ΝΔ?????????? Κριμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως γινεται να μην τον θελει κανεις αλλα να πανηγυριζει ηδη λες και ειναι ηγεσια....θσ πεινασουμε και με αυτον....δεν θα αλλαξεξ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ότι και να λέτε η λύση είναι μία και είναι η Νέα Δημοκρατία. Η Ελλάδα έδωσε την ευκαιρία σε μια νέα κυβέρνηση και απέτυχε παταγωδως σε όλα τα θέματα και κυρίως στα εθνικά. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή η μόνη λύση είναι η Νέα Δημοκρατία, ποτέ ξανά αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.