Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από τη Μόρια στη Ν. Καβάλα Κιλκίς 1.002 πρόσφυγες


Στη μεταφορά 1.002 ατόμων με χαρακτηριστικά ευαλωτότητας από τη Μόρια σε καταυλισμό προσφύγων στη Νέα Καβάλα προχωρά η κυβέρνηση.

Το υπουργείο ειδοποίησε τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας να εντοπίσει και να προετοιμάσει τα συγκεκριμένα 1.002 άτομα προκειμένου την ερχόμενη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου να μεταφερθούν με δυο αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην κίνηση αυτή η κυβέρνηση προχωρά προκειμένου να αποσυμφορήσει τον καταυλισμό της Μόριας, που σήμερα έφτασε τους 10.241 κατοίκους.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ιστορικό ρεκόρ από δημιουργίας του ΚΥΤ ενώ όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε από τη διεύθυνση του ΚΥΤ ο καταυλισμός της Μόριας είναι πλέον ο μεγαλύτερος καταυλισμός προσφύγων της Ευρώπης!

Η Λέσβος έζησε χθες μέρες της κορύφωσης της ανθρωπιστικής προσφυγικής κρίσης το φθινόπωρο του 2015 έζησε χθες. Περίπου στις 5 το απόγευμα 13 βάρκες ταυτόχρονα, έφθασαν στην παραλία της Σκάλας Συτκαμνιάς από την απέναντι μικρασιατική τουρκική ακτή του Μπεχράμ Καλέ. Συνολικά στην ακτή αποβιβάσθηκαν 547 άτομα. 177 άνδρες, 124 γυναίκες και 246 παιδιά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΛΑΔΑ,ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ εφεξε μπατριωτη
      Τη σημαία στον ωμο και παμε απο την αρχή

      Διαγραφή
    2. Εσύ
      Ετοίμασε ,μάνα ,αδερφή,γυναίκα ,κόρη και πες τους καλώς ήρθατε

      Διαγραφή
  2. Όσους και να φέρουν ποτέ δεν πρόκειται να χαθεί η Ελλάδα μας κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής του Έλληνα γιαυτό και δεν πρόκειται να μείνουν εδώ θα φύγουν από μόνοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καληνύχτα Ελλάδα και φάνηκε από τις τελευταίες εκλογές ποιους θέλει ο Έλληνας για να τον κυβερνήσουν αυτοί είμαστε και τέτοιοι ηγέτες μας αξίζουν δυστυχώς δεν αλλάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΛΗΣ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΔΜΗ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.