Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΠΕ Πέλλας λόγω των καιρικών φαινομένων της 10ης Ιουλίου


Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Βασιλειάδη ανακοινώνεται ότι μετά από τις συντονισμένες ενέργειες και τη συλλογική προσπάθεια μεταξύ των Δήμων και της Πειφερειακής Ενότητας Πέλλας, ένα δίκαιο αίτημα των πολιτών της Πέλλας γίνεται πράξη. Με τις υπ’αριθμ.ΚΡΞ/457474(3031) και ΚΡΞ/5222439(3610) αποφάσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο νομός κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω εντόνων καιρικών φαινομένων της 10ης Ιουλίου, το βασικό προαπαιτούμενο ώστε να ενταχθεί και ο νομός μας στο μέτρο αναστολής κα-ταβολής οφειλών πρός τις ΔΟΥ. 

Από την πρώτη στιγμή δεσμεύτηκα πως και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αλλά και από τη μεριά μου ως Βουλευτής θα διεκδικήσουμε την ένταξη της Πέλλας στο συγκεκριμένο μέτρο .

Άμεσα επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, εφόσον έγινε η κήρυξη,  ώστε να συμπεριληφθεί και η Πέλλα στην σχετική απόφαση αναστολής καταβολής των οφειλών προς τις ΔΟΥ. 

Είμαστε εδώ για την ανακούφιση των πολιτών που επλήγησαν. Μόνο ενωμένοι μπορούμε!

Δείτε ΕΔΩ την Απόφαση Κήρυξης περιοχών των Δήμων Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας της Π.Ε. Πέλλας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση Κήρυξης περιοχών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε κατάσταση έκτακτης


 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Άρχισε να μπαίνει γρήγορα στο παιχνίδι ο Λάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΛΩΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΡΑΣΗ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ;

    ΚHΡΥΣYΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 1,5 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ Κ.Λ.Π ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΊ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ.......ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εννοείς φίλε (2.16) την οικειοποίηση των ενεργειών απο τον λακη συμφωνώ, όσοι ασχοληθήκαμε με την κήρυξη του Νομού, από πλευράς Δήμων, γνωρίζουμε ποιός είναι αυτός που συντόνισε και δεν χρειάζεται να πω το όνομα του.
    Αν ακολουθούσαμε αυτά πού εγραφε ο λακης ακόμα ο νομός θα ήταν σε νεκρική καταστασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλαβες, την απόφαση ταγοριμ, τι σόι νομικός είσαι απο πού πήρες το πτυχίο; Δεν βλέπεις ότι κάποια χωριά είναι και δεν είναι ολοκληρος ο νομος. τι συντονισες, και τι απο την πρώτη στιγμη δεσμευτικές και τι τηλεφωνησες και ζήτησες; θα γελάει ο βεζυροπουλος. Μεγάλο αυτογκόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.