Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία - Εντοπίστηκε σε χαράδρα


Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Αστυνομία ότι το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Ικαρία, ανήκει στην 34χρονη Βρετανίδα αστροφυσικό, που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας.

Το πτώμα βρέθηκε σε βάθος 20 μέτρων σε χαράδρα, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου εστιάζονταν οι έρευνες των αρχών και εθελοντών όλες αυτές τις ώρες.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.-

Φαίνεται, πάντως, οτι η άτυχη κοπέλα έτρεχε στο μονοπάτι και πρέπει να γλίστρησε καθώς έτρεχε. Για αυτό και λείπουν πέτρες οι οποίες την πλάκωσαν με αποτέλεσμα να μην ήταν εύκολα ορατή .

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ.

Το θρίλερ της εξαφάνισης άρχισε να εκτυλίσσεται νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις 12.05 μ. ο 38χρονος σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κηρύκου και δήλωσε την εξαφάνιση της συντρόφου του. Το ζευγάρι βρισκόταν από τις 3 Αυγούστου στο νησί και έμενε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Κηρύκου - Φάρoυ.

Ο 38χρονος Κύπριος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας η σύντροφός του έφυγε από το δωμάτιο και πήγε για τρέξιμο δίχως έκτοτε να δώσει κάποιο σημείο ζωής και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.