Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων και εκβίασης 40χρονης ερευνά η Αστυνομία


Υπόθεση παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εκβίασης και το ενδεχόμενο τέλεσης ασελγών πράξεων σε 40χρονη από 55χρονο συντοπίτη της, ερευνάται αυτές τις ημέρες από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της προκαταρκτικής εξέτασης μετά από καταγγελία που έκανε πριν από λίγες ημέρες 40χρονη από την Έδεσσα σε βάρος ενός 55χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγέλουσα γνωρίστηκε με τον 55χρονο μέσω διαδικτύου, αλλά στη συνέχεια η ίδια δεν ήθελε να προχωρήσει η γνωριμία τους και από τότε, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε το μαρτύριό της.

Όπως καταγγέλει, λόγω της άρνησής της να προχωρήσει η γνωριμία της με τον 55χρονο, δεχόταν εκβιασμούς ενώ, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, είχε προηγηθεί η παραβίαση προσωπικών δεδομένων της και η απόπειρα τέλεσης ασελγών πράξεων σε βάρος της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 55χρονου στην Έδεσσα, όπου βρέθηκε υλικό σχετικό με την καταγγελία στον υπολογιστή του και ακολούθησε η προσαγωγή του για κατάθεση σχετικά με την καταγγελία της 40χρονης γυναίκας.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και από τους ειδικούς ερευνάται το ενδεχόμενο το υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του να ήταν σε γνώση της καταγγέλουσας και ο ίδιος να το είχε στην κατοχή του με την θέλησή της και όχι μετά από παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, για την εξέλιξη και την συνέχεια η μη της υπόθεσης σε τακτική διαδικασία, θα αποφανθεί η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.