Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας (βίντεο)


Mε την παρουσία της εκκλησίας, των τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, στις 08:30΄μ.μ., από την δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, τα εγκαίνια της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Αντώνιο. Ακολούθησε η μακροσκελής ομιλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου που θύμιζε προεκλογική περίοδο, καθώς αναφέρθηκε στον "πόλεμο" που, όπως είπε, δέχθηκε από πολιτικούς της αντιπάλους στο χρονικό διάστημα προ των εκλογών. 
Παράλληλα, η Δήμαρχος έκανε απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής Σκύδρας επισημαίνοντας τα έργα που πραγματοποιήθηκαν.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Θοδώρα Τζάκρη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Τσαντάκη Ζωγράφου και Πέτρος Ζέρζης, ο νεοεκλεγέντας Περιφερειακός Σύμβουλος Δάνης Τζαμτζής, Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων κ.α.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.