Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Τα εγκαίνια της 6ης PELLA AGRO



Άνοιξε επίσημα και με λαμπρότητα τις «πύλες» της για το κοινό, το απόγευμα της Τετάρτης, η 6η Pella Agro 2019, στην Κρύα Βρύση, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνου Σκρέκα.  

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησαν από κοινού ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κων/νος Σκρέκας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος.

Την σημαντική Περιφερειακή Αγροτική Έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας με τη στήριξη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Επιμελητηρίου Πέλλας και τα εγκαίνιά της τελέστηκαν στις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, από τους Ιερείς των τοπικών Ιερών Ναών.

«Για να αντιστραφεί το κλίμα και να προκόψει ο αγρότης χρειάζεται επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας», επισήμανε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στην ομιλία του, παρουσιάζοντας εκτενώς προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει αυτό. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Στάμκος στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός brand name για τα προϊόντα της Πέλλας.

Οι άλλοι ομιλητές, Ιορδάνης Τσώτσος και Κωνσταντίνος Σκρέκας, αναφέρθηκαν με την σειρά τους σε παρεμβάσεις που πρέπει  να γίνουν για να αναπτυχθεί ο αγροτικός τομέας.

Ο υφυπουργός έκανε στο τέλος της ομιλίας του ιδιαίτερη αναφορά για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης για την οποία τόνισε "Παραλάβαμε και μια Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης η οποία είναι κλειστή". Οι αγρότες πήραν πιστοποιημένο σπόρο ξεκίνησαν να καλλιεργούν αλλά δυστυχώς διασφάλισαν ότι δεν θα υπάρχει Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει την παραγωγή τους. Για τη φετινή παραγωγή ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να διατεθεί για κάποιο σκοπό. Πρόθεση της σημερινής κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί η τευτλοκαλλιέργεια στην Ελλάδα. Ενημερώσαμε την  Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι επιθυμούμε να υπάρχει η δυνατότητα να δώσουμε συνδεδεμένη ενίσχυση στα τεύτλα το 2020.   

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης, ο νεοεκλεγέντας Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιείται στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Κρύα Βρύση, με μεγάλη γκάμα προϊόντων για τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.
pellaagro
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σαν βαρέθηκε ο κόσμος πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Σκρέκας σαν τον mister Bean είναι. Οσο για τους παρατρεχάμενους ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.