Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη 7 καθαριστών/ριών στο Δήμο Αλμωπίας για τον καθαρισμό σχολείων

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, επτά (7) καθαριστών/στριών για τον καθαρισμό των χώρων των παρακάτω σχολείων, κατά το σχολικό έτος 2019-2020:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 1.- Έντυπη Αίτηση.
 2.- Αντίγραφο της ταυτότητας.
 3.- Βεβαίωση μονίμου κατοικίας πρόσφατης έκδοσης [όχι παλαιότερης των 2 μηνών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων] 
 4.- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης [όχι παλαιότερης των 2 μηνών από την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων]
 5.- Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους 2018.
 6.- Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία να δηλώνεται α) η φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων β) ότι δεν έχει καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Υπαλληλικού Κώδικα γ) ότι δεν έχει συνάψει Σύμβαση με άλλη Σχολική Μονάδα, για το σχολικό έτος 2019-2020 σε Α/θμια και Β/θμια Σχολική Επιτροπή
 7.- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι:
α. Δεν έχω καταθέσει αίτημα για την πρόσληψή μου ως καθαριστής/στρια με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το σχολικό έτος 2019-2020, σε άλλη σχολική μονάδα των Σχολικών Επιτροπών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπ/σης
β. Δεν έχει καταθέσει παρόμοια αίτηση άλλο μέλος της οικογένειάς μου ούτε στην Α/θμια, ούτε στην Β/θμια Σχολική Επιτροπή.
8.- Τυχόν συμβάσεις που έχει συνάψει με σχολικές μονάδες ή Βεβαίωση ενσήμων ΙΚΑ.
9.- Για την απόδειξη της αναπηρίας συγγενούς προσώπου : Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή Πιστοποιητικό Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής, σε ισχύ, με το οποίο προσδιορίζεται η πάθηση ή βλάβη και το ποσοστό αναπηρίας.
Σημείωση: Η παράλειψη κατάθεσης έστω κι ενός δικαιολογητικού [εκτός του δικαιολογητικού με αρ. -8- & -9-] καθιστά την αίτηση μη αξιολογήσιμη. 

ΠΡΟΣΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο, στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας [πλατεία Αγγελή Γάτσου- υπόγειο του Δημαρχείο], από την Δευτέρα 26/08/2019 έως και την Τετάρτη 28/08/2019 . 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…