Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήριο μήνυμα Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του αγαπητού Γεώργιου Γούδη από τους Προμάχους Αλμωπίας ο οποίος πέρα από συνάδελφος μου ήταν και καλός μου φίλος τον οποίο εκτιμούσα όπως και όλοι όσοι τον γνωρίζανε.
Ήτανε ένα τραγικό περιστατικό με θύμα ακόμα έναν δασεργάτη έμπειρο 60 ετών που προστέθηκε στην μακριά λίστα ατυχημάτων των εργαζομένων στον κλάδο των δασεργατών.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα.
Οι δασεργάτες πρέπει να χρησιμοποιούν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες να εξασφαλίζουν ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας ώστε να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε ξανά θύματα.
Φίλε Γιώργο σου εύχομαι Καλό Παράδεισο.

Ο Πρόεδρος του  Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου
Έδεσσας και Αλμωπίας 
Ν. Γκοτζαμάνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.