Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έμεινε όρθιος και παίζει τα ρέστα του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)


Άντεξε στον ρυθμό του Άγιαξ και ψάχνει την υπέρβαση στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Φερέιρα «έσκασε» στο β' ημίχρονο, γλίτωσε την ήττα (2-2) και παίζει τα ρέστα του σε μια εβδομάδα στο Άμστερνταμ! 

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κατάφερε να φέρει... τούμπα πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Ζίγιεκ αλλά δέχτηκε την ισοφάριση με ένα απίστευτα τυχερό γκολ (2-2) και έχασε το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα. Αρκετές και καλές ευκαιρίες για τους Ολλανδούς μετά την ισοφάριση, οι οποίοι ήταν εμφανώς πιο έτοιμοι ενώ ο αγωνιστικός ρυθμός που έχουν στα πόδια τους ήταν φανερός! 

Μεγάλο ματς από τον Ελ Καντουρί, που έβγαλε τρεξίματα και ποιότητα και έδειξε πως η θέση του είναι αυτή του εσωτερικού μέσου, ενώ και ο Μπίσεσβαρ έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Τρομερός ο Ζίγιεκ για τον Άγιαξ, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, με τους Ταλιαφίκο, Τάντιτς να ανεβαίνουν στην επανάληψη και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Πασχαλάκη. 

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι, Eλ Καντουρί, Ζαμπά (79' Στοχ), Μπίσεσβαρ (73' Αουγκούστο), Πέλκας (64' Λημνιός), Άκπομ. 

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χάαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Σερς, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Μπλιντ, Φαν ντε Μπέεκ, Μαζραουί (83' Μάριν), Ζίγιεκ (82' Νέρες), Ντόλμπεργκ (33' Χούντελααρ), Τάντιτς. 

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία) 
Bοηθοι: Τόμας Κλάντσιτς (Σλοβενία), Άντραζ Κόβατσιτς (Σλοβενία) 
Τέταρτος: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)
Γήπεδο: Τούμπα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.