Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η Πάολα τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας (βίντεο)



Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα, όπου σε μια καταπληκτική μουσική συναυλία, η Πάολα και ο Βασίλης Λέκκας με τη συμμετοχή του Κώστα Πατσιά και της Έλενας Φερεντίνου, σε μουσική επιμέλεια του Θανάση Βασιλά και την υπέροχη   Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ερμήνευσαν τραγούδια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ως ένας από τους "τυχερούς" που παρακολούθησαν τη συναυλία, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη: Η ορχήστρα ήταν πραγματικά καταπληκτική, πολύ καλός ο Βασίλης Λέκκας, αρκετά ικανοποιητική η ερμηνεία των Πατσιά και Φερεντίνου. Όμως θεωρώ ότι ο τρόπος ερμηνείας της Πάολα δεν ταίριαζε για ν΄ αναδειχθεί η ποιότητα των πολύ καλών τραγουδιών που ακούσθηκαν. Βέβαια η άποψή μου είναι υποκειμενική, όμως γεγονός είναι ότι αρκετός κόσμος αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.