Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Ποζίδη (βίντεο)


Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ποζίδη που «έφυγε» την περασμένη Πέμπτη απηύθυναν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, αθλητές, παλαιστές, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Ποζίδη τελέστηκε στις 12:00 από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και το ύστατο χαίρε, υπό τους ήχους ποντιακής λίρας, είπαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και Αλέκος Τριανταφυλλίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, εκπρόσωποι Ποντιακών Σωματείων, αθλητές της πάλης, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης και άλλοι.
Η ελληνική πάλη θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Ποζίδη, όταν ακόμη δεν έχουν περάσει 40 ημέρες από τον θάνατο του Μπάμπη Χολίδη.

Ο Γιώργος Ποζίδης, ο «Πόντιος γίγαντας», 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Bίντο: thestival

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.