Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντηρήσεις σχολικών μονάδων Δήμου Έδεσσας


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μας μονάδων, με στόχο να είναι όλα έτοιμα πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και να υποδεχτούμε τα παιδιά μας για τη νέα σχολική χρονιά παρέχοντάς τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και βάψιμο όλου του σχολείου, ενώ κατασκευάστηκε καινούριο στέγαστρο στη δυτική πλευρά του κτηρίου.
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο έχει βαφεί με τρόπο που να αναδεικνύεται η αρχιτεκτονική του σχολείου, ενώ πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης βλαβών στη στέγη και τις υδρορροές. Πριν λίγους μήνες στην αυλή του σχολείου είχε στρωθεί άσφαλτος και τοποθετήθηκε μπασκέτα.
Η είσοδος του 5ου Δημοτικού Σχολείου συντηρήθηκε και βάφτηκε, ενώ επιδιορθώθηκε το στέγαστρο στην αυλή του σχολείου.
Για το 6ο Δημοτικό Σχολείο απαιτήθηκαν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης της στέγης και των υδρορροών, διότι υπήρξαν βανδαλισμοί.
Το 8ο Δημοτικό Σχολείο είναι το πρώτο σχολείο της Έδεσσας που διαθέτει ολοκληρωμένη πυροσβεστική μελέτη, ενώ αντικαταστάθηκε η στέγη του στεγάστρου του αύλειου χώρου του σχολείου. 
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Έδεσσας.
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιάννης Χατζόγλου δήλωσε σχετικά: 
«Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιούμε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης στα σχολεία μας. Οι παρεμβάσεις μας γίνονται με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων με βάση τους διαθέσιμους πόρους. 
Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέραμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας με διάφορους τρόπους και να βελτιώσουμε τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…