Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Υφυπουργός Μεταφορών προς τον Καρασμάνη: Εντός του μηνός η λύση στο πρόβλημα των ιδιοκτητών φορτηγών


Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υποδομών και μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, για το μεγάλο πρόβλημα που εδώ και περίπου ένα δίμηνο αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών, εσωτερικών και διεθνών μεταφορών με τους ταχογράφους, είχε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης.

Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους εμπρόθεσμα, δεν υπάρχουν ταχογράφοι για να τους δώσουν! Ψηφιακοί ταχογράφοι έχουν παραγγελθεί στην Πολωνία, αλλά ακόμη δεν έχουν αποσταλεί στη χώρα μας!

Για μεν τα φορτηγά που εκτελούν μεταφορές εντός της χώρας το θέμα έχει προσωρινά αντιμετωπιστεί με σχετική εγκύκλιο. Αλλά, για τα οχήματα μεταφορών εκτός συνόρων το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα οξύ, καθώς δεν μπορούν χωρίς ταχογράφους να κινηθούν στο εξωτερικό. Με συνέπεια τεράστια οικονομικά προβλήματα, όχι μόνον για τους ιδιοκτήτες, αλλά και για τους οδηγούς των φορτηγών, όπως και για εμπόρους / εξαγωγείς και παραγωγούς, δεδομένου ότι βρισκόμαστε και σε περίοδο αιχμής των εξαγωγών.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι έχει επιληφθεί αυτού του θέματος από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, έχει προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Και τον διαβεβαίωσε ότι, μέσα στο μήνα οι ψηφιακοί ταχογράφοι θα έχουν έλθει και θα διανεμηθούν τάχιστα σε όλες τις κατά τόπους Περιφέρειες από τις οποίες και θα τους παραλάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κύριε Καρασμανη το άλλο βασικότατο πρόβλημα των αυτοκινητιστών που είναι εδώ και 2 χρόνια για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που αφορά την ανανέωση της και που το 85% του κλάδου είναι παράνομη στον δρόμο μήπως να ενημερωνοσασταν και να το λύνετε γιατί αυτό είναι πρόβλημα βιοπορισμού πια είναι σε έσχατη κατάσταση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.