Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη για τα εγκαίνια του αξονικού τομογράφου στα Γιαννιτσά: «Ημέρα δικαίωσης του προσωπικού και του συλλογικού μας αγώνα»


Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο γιατί εγκαινιάζεται η χρήση και η λειτουργία ενός προηγμένου ιατρικού μηχανήματος που θα συμβάλει τα μέγιστα στην προστασία της υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και γιατί τα εγκαίνια αυτά εμπεριέχουν έναν μεγάλο συμβολισμό.
Συμβολίζουν τη δικαίωση μιας τετραετούς πορείας ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο και τη δικαίωση του προσωπικού αλλά και συλλογικού μας αγώνα για να αναβαθμίσουμε και να θωρακίσουμε το δικαίωμα των πολιτών στην καθολική και δωρεάν δημόσια υγεία.
Αυτό το κεκτημένο δεσμεύομαι να συνεχίσω να το υπηρετώ και να το προστατεύω σε κάθε μου βήμα. Γιατί η Πέλλα είναι πρώτα από όλα οι άνθρωποί της.

Τώρα, πλέον, τον λόγο έχει το σπουδαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας που θα αξιοποιήσει στο μέγιστο αυτό το εξαιρετικό μηχάνημα καθώς και τον υπόλοιπο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που ξεπερνάει σε προϋπολογισμό το 1.000.000 εκ., όπως τον λαπαροσκοπικό πύργο, τον ψηφιακό μαστογράφο, τον υπερηχομογράφο, το Κέντρο Παραγωγής Οξυγόνου, τον κλίβανο ατμού, το φορητό ακτινολογικό, το τραπέζι ήλωσης και πολλά άλλα που το Νοσοκομείο Γιαννιτσών προμηθεύτηκε, όλα τα προηγούμενα χρόνια, είτε με έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας, είτε μέσω των ανταποδοτικών της SIEMENS, είτε μέσω του προγράμματος Interreg.

Επειδή οι ανάγκες του Νοσοκομείου Γιαννιτσών δεν σταματούν εδώ διεκδικούμε από την κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίσει το πλούσιο έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της υγείας στην Πέλλα και θα βρίσκομαι καθημερινά στο πλευρό των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και των δύο Νοσοκομείων του Νομού που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος των πολιτών της Πέλλας. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Δεν ψηφίζω ποτέ αριστερά, αλλά τζακρη είσαι γάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστερά ή τζακρη, αχαχουχααα

      Διαγραφή
    2. Αριστερά αριστερά, αυτή είναι μην ψάχνετε άλλη δεν υπάρχει αυτή ήταν και σε αυτό τον αιώνα και στον προηγούμενο ένα απόλυτο τίποτα

      Διαγραφή
    3. Ναι είναι γάτα!!! Αφού "κανει Μνημόσυνο με ξένα καλύβα" Ας είναι καλα ο Σηφακης.... Που αγωνιστηκε για τους αξονικους Τομογραφους.... Και τα κατάφερε!!!..

      Διαγραφή
  2. 'Τώρα, πλέον, τον λόγο έχει το σπουδαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας...' Εντάξει, μετά απο αυτό σταμάτησα να διαβάζω, γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσαν την Ντόρκα και όχι τον Γιάννη ???
    Ανήκουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σηφάκης Που τον έφερε τον αξονικό που είνσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.42 ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι αστικό μνημονικό κομμα και δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά.Ειδες καμία βουλευτίνα της Αριστεράς με τσάντες κλπ. Μην παμε σε αλλα, γιατί υπάρχουν στοιχεία..., πάμε πρόσφατα,στις εκλογές,με αυτα τα πολυτελή φυλλάδια, με τα τραπεζώματα χιλιάδων κλπ κλπ μπορεί να τα κάνει μια αριστερή βουλευτίνα,από που τα λεφτά;Ως πρός αυτά πού γίνανε εχθές δείχνει την κατάντια και διάλυση της δημόσιας υγείας!!Λυπάμαι που δεν υπήρξε ένας να πει τα αυτονόητα ,και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!! Τυχαίο!!! Δείτε τούς χειροκροτητές και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Μια φωτογραφία ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε κόψε τον ξανθοπουλο η αριστερά όπου κυβερνησε λένε ότι αυτή δεν είναι αριστερά, ε και γω σου λέω αριστερά στην θεωρία είναι όλοι και στην πράξη όλοι για τον ευατουλη μας απλά κάποιοι έχουν Και ήθος. Κόψτε τις αριστερες σαχλαμάρες

      Διαγραφή
    2. Εγώ αν δεν το κατάλαβες ήταν ειρωνικό το σχόλιο... γιατί τέτοια θέλει ο Έλληνας ψηφοφόρος

      Διαγραφή
  6. ΒΡΕ ΝΤΟΡΚΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ;ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΕΛΛΕΊΨΕΙΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;ΤΙ ΈΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ;ΒΡΕ ΔΕΝ ΚΌΒΕΙΣ ΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ ΛΈΩ ΕΓΩ;ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΌ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.